Μια σελίδα την ημέρα

Ένας χρόνος αυτοεξέλιξης
Συγγραφέας : Najemy, Robert Elias
Εκδότης : Ολιστική Αρμονία
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-89652-5-6
Σελίδες : 402
Σχήμα : 21Χ14
Κατηγορίες : Συμβουλευτική

16.96 € 15.09 €




Ήθελα να δημιουργήσω ένα βιβλίο που θα βοηθούσε όλους εμάς πιο αποτελεσματικά να κάνουμε σημαντικές και μόνιμες αλλαγές στη ζωή μας.
Ένιωσα ότι, για να γίνει αυτό, θα χρειαζόταν η προσέγγιση να είναι μια αναλυτική κάλυψη όλων των όψεων της ανθρώπινης φύσης μας, αλλά που θα απαιτούσε από εσένα, τον αναγνώστη, μόνο λίγο χρόνο κάθε μέρα. Έτσι δημιούργησα αυτό το βιβλίο, «Μία Σελίδα την Ημέρα» «Ένας Χρόνος Αυτο-εξέλιξης».
Αν χρησιμοποιήσετε σωστά αυτό το βιβλίο, σ’ ένα μήνα δεν θα είστε ο ίδιος άνθρωπος και σ’ ένα χρόνο θα είστε ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος.
Θα έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας, τους άλλους και τη ζωή.
Αποτελείται από μία σελίδα για κάθε μία από τις 365 ημέρες του χρόνου και ταξινομείται σε εξελισσόμενα θέματα για κάθε μία από τις 52 εβδομάδες, καλύπτοντας πολλά επίπεδα της ύπαρξής μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτό το βιβλίο.
Ο ιδανικός τρόπος θα ήταν να αρχίσουμε να διαβάζουμε μία σελίδα την ημέρα και να εφαρμόζουμε τη φράση ή την αντίληψη για τη συγκεκριμένη μέρα.
Ένας άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο είναι να ζητήσετε καθοδήγηση και μετά απλά να ανοίξετε το βιβλίο «τυχαία» σε κάποια σελίδα και να θεωρήσετε ότι αυτό είναι το μήνυμά σας από το σύμπαν για εκείνη τη μέρα. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα αριθμό από το 1 μέχρι το 365.
Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να σχηματίσουν μια ομάδα και να διαβάζουν μία ή περισσότερες σελίδες στις συναντήσεις τους και να συζητούν τις δικές τους αντιλήψεις για το νόημα και την εφαρμογή των συγκεκριμένων αναγνώσεων.


Γεννήθηκε στην Αμερική όπως και οι γονείς του, αλλά στην ηλικία 12 χρόνων, μετακόμισε στο Λίβανο όπου έζησε 8 χρόνια επειδή ο πατέρας του πήρε θέση σαν πρύτανης στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Μετά ολοκλήρωσε τις σπουδές σαν χημικός μηχανικός στην Αμερική. Μετά από δυο χρόνια εργαζόμενος για μια μεγάλη διεθνή πετρελαϊκή εταιρία, άφησε την θέση του για να αναζητήσει ένα πιο ταιριαστό για αυτόν νόημα στη ζωή. Για μερικά χρόνια ερεύνησε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων και πηγών περιλαμβάνοντας τον Χριστιανισμό, την Γιόγκα, την ψυχολογία, το σουφισμό, την αστρολογία, το μασάζ, την πνευματική θεραπεία, την βρετανική φιλοσοφία και πολλά άλλα σε σχέση με την σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική αρμονία του ανθρώπου. Σαν αποτέλεσμα άφησε άλλους τρόπους ζωής και αφοσιώθηκε στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από την γραφή βιβλίων, διδασκαλία, σεμινάρια και την οργάνωση διάφορων δραστηριοτήτων για το όφελος των ανθρώπων που έχουν ανάγκη σαν ομάδες αιμοδοσίας και συμπαράσταση των άπορων, άστεγων και τυφλών. Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 24 βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου Αρμονική ζωή. Έχει πάνω από 400 ομιλίες και σεμινάρια σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6 έτη σεμινάριο αυτογνωσίας μαζί με πάνω από 40 άλλα μικρότερα σεμινάρια όπου συνθέτει αρχαίες αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια που απελευθερώνουν τον άνθρωπο από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, ελευθερία, ηρεμία και αγάπη τους.






e-mail Facebook Twitter