Μονάδα ελέγχου 070. Μέρος Β΄


Συγγραφέας : Isamu, Μίχος Π.
Εκδότης : Εκδόσεις Πηγή
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-626-651-5
Σελίδες : 870
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Επιστημονική φαντασία

23.00 € 20.70 €




Οι Κόκκινοι Αφυπνιστές, για πρώτη φορά στα αιώνια χρονικά, απέτυχαν να νικήσουν τον Πυρήνα και κατ’ επέκταση να δώσουν ένα τέλος στις υπερφυσικές δυνάµεις. Το αποτέλεσµα ήταν να σπείρουν απόγνωση και διχόνοια στην παγκόσµια κοινή γνώµη και στο εναποµείναν συµβούλιο, µε εξαίρεση της κεφαλής αυτού, του Πρώτου. Σε απόγνωση βρίσκεται και η µπερδεµένη νεαρή µονάδα ελέγχου 015, γνωστή πλέον και ως Γιούκη015, µια µονάδα µε ανήκουστα υψηλή επικήρυξη για τον τερµατισµό της, δοσµένη από τον ίδιο τον Πρώτο. Τα τελευταία γεγονότα την ανάγκασαν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση διαµέσου Παβιµέντ, µιας δύναµης µεταφοράς που έλαβε µε αινιγµατικό τρόπο, λίγο πριν χωρίσει από τον άνθρωπο που την ¨απήγαγε¨ µερικούς µήνες πριν χωρίς προφανή αιτία, τον διαβόητο στόχο 53, κάτι θεωρητικά αδύνατον. Οι κινήσεις και η ταυτότητά του απορρέουν ερωτήµατα που ο πρώην χρήστης της 015, Σίνζη Γιοσίντα, είναι αποφασισµένος να ανακαλύψει µε τη βοήθεια της νέας του συνεργάτιδας, Εµίνα και της δεκαπεντάχρονης µονάδας ελέγχου 070. Μια έρευνα που τον οδηγεί στα όπλα των γενεών και την αλήθεια πίσω από το τι πραγµατικά είναι, όµως ο χρόνος είναι πιεστικά εναντίoν όλων, και ας µην το έχουν ακόµη αντιληφθεί.
Η δράση, η αγωνία και το µυστήριο κορυφώνονται καθώς µια πολυαναµενόµενη µάχη είχε τα αντίθετα αποτελέσµατα από τα προσδοκόµενα. Ο κύκλος φτάνει στο τέλος του και ανεξαιρέτως νικητή, το µέλλον των Κόκκινων Αφυπνιστών φαίνεται πιο δυσοίωνο από ποτέ!


O Μίχος Π. Isamu γεννήθηκε το 1982 στη Μεγάρχη, ένα χωριό των Τρικάλων Θεσσαλίας, και είναι ο µεσαίος γιος µιας τρίτεκνης οικογένειας. Έζησε στη Γερµανία ως τα τέλη της Β' Δηµοτικού, όπου και επέστρεψε µε την οικογένειά του στην Ελλάδα. Έκτοτε διαµένει στην πόλη των Τρικάλων. Κατέχει πτυχίο ηλεκτρονικού και έχει περάσει από διάφορα επαγγέλµατα, µε το τωρινό του να είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Την αγάπη για τη φαντασία, επιστηµονική και µη, την ανέπτυξε στα µέσα γυµνασίου, χάρη σε έναν καλό του φίλο, που τον "σύστησε" στον κόσµο του βιβλίου, και από τότε ξεκίνησε να γράφει και τις δικές του µικρές ιστορίες. Το ψευδώνυµό του, "Isamu", είναι εµπνευσµένο από τον ήρωα µιας µικρής, ηµιτελούς ιστορίας του και σηµαίνει θάρρος - µια υπενθύµιση για κάτι που του έλειπε καθ' όλη τη διάρκεια των νεανικών του χρόνων.






e-mail Facebook Twitter