Ο απαγορευμένος τύμβος


Συγγραφέας : Kuzneski, Chris
Εκδότης : Χάρτινη Πόλη
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-621-550-6
Σελίδες : 636
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

14.90 € 10.43 €




THE HUNTERS, ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!
Ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος στρατολογεί μια ετερόκλητη ομάδα με μοναδικές ικανότητες: ένας πρώην στρατιωτικός με σκοτεινό παρελθόν, μία ιστορικός αυθεντία στις ξένες γλώσσες και τους αρχαίους πολιτισμούς, ένας κορυφαίος στους υπολογιστές με απίστευτο δείκτη νοημοσύνης, ένας τους πιο έμπειρους χειριστές όπλων και μια πρώην πράκτορας της CIA, ειδική στα συστήματα ασφαλείας και τις δύσκολες επιχειρήσεις. Σκοπός τους η ανακάλυψη χαμένων αμύθητων θησαυρών.

«Παρακολουθούσαν τη λεία τους από απόσταση, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Πρώτα έπεφτε το σκοτάδι, μετά άρχιζε η σφαγή. Κι έπειτα, χάνονταν αθέατοι. Έτσι λειτουργούσαν εδώ και εκατοντάδες χρόνια και αυτό θα έκαναν και απόψε».

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
Όταν πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος, η σορός του τοποθετήθηκε σε ένα ολόχρυσο φέρετρο. Κατόπιν, το έβαλαν μέσα σε μια άμαξα με θολωτή χρυσή οροφή, διακοσμημένη με πολύτιμους λίθους. Για αιώνες, ηγέτες από όλο τον κόσμο επισκέπτονταν τον τάφο και προσέφεραν ανεκτίμητης αξίας αντικείμενα, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον θρυλικό βασιλιά που θεωρούνταν γιος του Άμωνα Ρα. Δύο χιλιάδες χρόνια μετά, η ακριβής τοποθεσία όπου βρίσκεται ο τύμβος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μαζί με τους αμύθητους θησαυρούς που κρύβει, καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Ωστόσο, η εύρεση ενός αρχαίου χάρτη θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό τους.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Στη δεύτερη αποστολή της, η ομάδα καλείται να ανακαλύψει τον θρυλικό τάφο. Τα στοιχεία τούς οδηγούν στην Αίγυπτο. Εκεί συναντούν πρωτόγνωρες εχθρικές δυνάμεις, οι οποίες θα κάνουν τα πάντα για να τους εμποδίσουν. Μία έκρηξη στην Αλεξάνδρεια θα αφαιρέσει τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, αφήνοντας μια πόλη ερειπωμένη. Το κυνήγι θησαυρού μετατρέπεται πλέον σε μια απεγνωσμένη αποστολή διάσωσης.

Θα κατορθώσουν οι Κυνηγοί να ανταποκριθούν στην πρόκληση;

 


Ο Chris Kuzneski μεγάλωσε στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία της αγγλικής γλώσσας και με τον αθλητισμό, ως παίκτης και ως προπονητής ποδοσφαίρου. Το μεγαλύτερο πάθος του, ωστόσο, είναι η συγγραφή.






e-mail Facebook Twitter