Οι διεθνείς κατά της Ελλάδος συνωμοσίες

Το σχέδιο Αρμαγεδδών: Η κατευθυνόμενη διπολική κυριαρχία ΗΠΑ - Ρωσίας προετοιμάζει την πλανητική εξουσία του 21ου αιώνα από την "Νέα Εποχή"
Συγγραφέας : Ιλαρίδης, Αριστοτέλης
Επιμελητής : Σχοινάς, Ιωάννης Χ.
Εκδότης : Νέα Θέσις
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 978-960-7076-27-4
Σελίδες : 256
Τόμος : 2
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Ελλάς - Ιστορία - 1900-

15.89 € 11.12 €




Όταν τα μηνύματα των εξουσιαστών είναι καθησυχαστικά και το χρηματιστήριο ανεβαίνει υπέρμετρα και μεθοδικά χωρίς να επενδύονται τα κέρδη στην παραγωγική διαδικασία, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και πόλεμος. Η κρίση του 1929 ήταν ένα σκόπιμο εγχείρημα του Αμερικανικού Κεφαλαίου. Αυτό ασφυκτιούσε σ' έναν κόσμο όπου οι Ευρωπαϊκές Αυτοκρατορίες δεν του άφηναν χώρο να επεκταθεί ανάλογα με τις δυνατότητές του. Έτσι προκάλεσε σκόπιμα την κρίση στη Γουώλ Στρητ, για να συμπαρασύρει την Ευρώπη, ώστε οι οικονομίες Αμερικής κι Ευρώπης να αρχίσουν εκ νέου να δημιουργούνται, από μηδενική βάση. Το τίμημα βέβαια υπήρξε μεγάλο, αλλά άξιζε τον κόπο, αφού υπήρχαν άλλοι, μεγαλύτερης προτεραιότητας, στόχοι. Ποιοί ήσαν αυτοί οι στόχοι; Είναι πλέον γνωστό: α) Η εφαρμογή της Pax Americana υπό σιωνιστική διοίκηση και β) Η ανασύσταση του κράτους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Μόνο η παγκόσμια οικονομική κρίση του 1929 δεν ήταν αρκετή και έπρεπε να ακολουθήσει ένας δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος με εκατομμύρια νεκρούς.

Γεννήθηκε το 1935 στην Κωνσταντινούπολη, η καταγωγή του όμως είναι από την Βήσσανη της Ηπείρου. Οικογενειακώς εγκαθίστανται στην Ελλάδα την άνοιξη του 1940 και γνωρίζει από μικρή ηλικία τις συνέπειες και την φρίκη του πολέμου και της Κατοχής καθώς και την αγριότητα του εμφυλίου πολέμου. Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε σε μεγάλες ιδιωτικές χημικοτεχνικές βιομηχανίες στον τομέα παραγωγής, ενώ συγχρόνως σπούδαζε οικονομικές επιστήμες στην ΑΣΟΕ (σημερινό οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Έχοντας την πεποίθηση ότι το εθνικό συμφέρον προηγείται του ατομικού εκδίδει το 1986 το πρώτο του έργο με τίτλο "Ιστορικές Αλήθειες για την Ελληνική Πραγματικότητα", όπου προδιαγράφει την μελλοντική αποτυχία του ΠΑΣΟΚ στην οικονομική πορεία της χώρας με την επιχειρούμενη σοσιαλιστικοποίηση, που είχε το όνομα "Αλλαγή". Το 1994 εκδίδει το δεύτερο βιβλίο του "Κοινωνικές Αλλαγές και Πολιτικές Ευθύνες", όπου αναλύει την ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας από τις ξενόφερτες συνήθειες που προωθεί ο αμερικανικός εξουσιασμός. Το 1996 η "Νέα Θέση" εκδίδει το βιβλίο του οι "Έλληνες, οι Γείτονες και οι Εβραίοι" και ακολουθούν μια σειρά άλλων έργων, όπως ο τόμος της παρούσης τριλογίας που έχετε στα χέρια σας, ενώ ακολουθούν τα υπό έκδοση "Κομματοκρατία, η Δημοκρατία των Αχρείων" και η "Άλλη Άποψη".






e-mail Facebook Twitter