Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης


Συγγραφέας : Δαφιώτη, Νάσια
Εκδότης : Συμμετρία
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-960-266-516-9
Σελίδες : 40
Κατηγορίες : Ζωγραφική για παιδιά Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή) Λευκώματα

16.56 € 14.90 €




Ας μάθουμε τις λέξεις γνωρίζοντας τα μέλη της οικογένειας, τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του παιδιού, που του δίνουν χαρά και ασφάλεια συναισθηματική: Τη μαμά, τον μπαμπά, τη γιαγιά, τον παππού, τις θείες και τους θείους, τους νονούς, τα αδέρφια και τα ξαδέρφια, μα και τα κατοικίδια μας!
Το πρώτο οικογενειακό άλμπουμ για παιδιά προσχολικής ηλικίας, εικονογραφημένο με πολλές σελίδες για να βάλει τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα.
Ένα βιβλίο-λεύκωμα, με τις πρώτες ζωγραφιές και αναμνήσεις του μικρού παιδιού έτσι ώστε να συλλέξει και να διαμορφώσει το δικό του, οικογενειακό άλμπουμ αγάπης!


Η Νάσια Δαφιώτη ζει από το 1993 στη ωραία Λέσβο. Πολύ κοντά στα μικρασιατικά παράλια, την πατρίδα των παππούδων της. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στη Γερμανία, όπου γεννήθηκε. Η προσφυγική της καταγωγή και η εμπειρία της μετανάστευση γέννησε και ανέπτυξε τη σχέση της με τα παραμύθια και τη νοσταλγία της θάλασσας, η οποία την ταξίδευε και την παρηγορούσε στις δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ενήλικη πια βρέθηκε στην Κύπρο, όπου γέννησε τα τρία παιδιά της. Η καθημερινή της απασχόληση είναι στην κρατική ραδιοφωνία. Επίσης ασχολείται με τη μουσική και διδάσκει θεατρική αγωγή στη δημόσια εκπαίδευση.






e-mail Facebook Twitter