Όταν κλείνω τα μάτια


Συγγραφέας : Μεσολογγίτης, Γιώργος
Εκδότης : Οξύ
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-436-813-6
Σελίδες : 168
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα Λογοτεχνία τρόμου

12.99 € 9.09 €




Μετριέται το σκοτάδι που κρύβεται μέσα μας;

Οι εκδόσεις Οξύ με χαρά παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του ανερχόμενου Έλληνα συγγραφέα τρόμου Γιώργου Μεσολογγίτη «Όταν Κλείνω τα Μάτια».

Το πρώτο βιβλίο τρόμου Έλληνα συγγραφέα που εκδίδουν οι εκδόσεις Οξύ είναι πλέον πραγματικότητα και είχαν έναν καλό λόγο για να το κάνουν, τη συγγραφική πένα και τη φαντασία του Γιώργου Μεσολογγίτη.

Επτά ιστορίες, επτά όνειρα, επτά εφιαλτικές πραγματικότητες. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα συναντήσετε σαν παλιόφιλους, αυτά που σας έκαναν (και ακόμα το κάνουν) να μην κοιμάστε τα βράδια. Γιατί όταν το κάνετε, βρίσκεστε εκεί: στην κόλαση.

Όταν Κλείνω τα Μάτια, μια νεαρή ξεσκεπάζει το έρεβος της Αθήνας· μια γυναίκα τρέχει μακριά από την απώλεια· μια παρέα ανακαλύπτει την κόλαση που ξερνάει η μισαλλοδοξία· ένας άνδρας έρμαιο του φόβου του, αντιμετωπίζει την άβυσσο· ένας κώδικας επικοινωνίας γίνεται το όπλο ενός άνδρα κόντρα στην μαφία· μια ακατανόητη ανάσταση εκ νεκρών πραγματοποιείται· ένα ασανσέρ-καθαρτήριο στο κέντρο της Αθήνας τρέφεται με μίσος.

 


Ο Γιώργος Μεσολογγίτης γεννήθηκε στο Μαρούσι τον Απρίλιο του 1983. Τα παιδικά του χρόνια ήταν μοιρασμένα σε Σαλαμίνα και Πειραιά γεμάτα φαντασία και παιχνίδι. Το όνειρο του ήταν να γίνει αθλητικός ρεπόρτερ, πράγμα που πέτυχε την τριετία 2013-2016, αφού πρώτα δούλεψε ως Τεχνικός Η/Υ όπου αρχικά είχε σπουδάσει, υπάλληλος γραφείου, οδηγός ταξί κ.α. ενώ σήμερα, εργάζεται σαν κειμενογράφος και social media manager σε διαφημιστική εταιρεία. Έχει εργαστεί στα sites superbasket.gr και aftodioikisi.gr, ενώ πέρασε και ένα φεγγάρι από το ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ. Από το 2013, διατηρεί το προσωπικό του site αφιερωμένο στη rock μουσική και την geek κουλτούρα, το schoolofrock.gr. Έχει διακριθεί με βραβεία και υποτροφίες για λογοτεχνικά και δημοσιογραφικά του κείμενα, ενώ η δεύτερη αγάπη του είναι η μουσική.






e-mail Facebook Twitter