Πάζλ γυναικών


Συγγραφέας : Χαντζούλη, Ευφροσύνη
Εκδότης : 24 γράμματα
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-201-777-7
Σελίδες : 138
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα

14.00 € 12.60 €




Ένα βιβλίο με διηγήματα.
Ιστορίες δέκα γυναικών.
Κάθε μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη, όπως διαφορετικές σε ηλικία, χαρακτήρα και τύπο είναι οι γυναίκες που τις απαρτίζουν. Ιστορίες που λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικό τόπο και χρόνο.
Γυναίκες, που χωρίς να έχουν τίποτα κοινό, κάποια χρονική στιγμή συναντιούνται σ’ έναν ξεχωριστό τόπο, μια ξεχωριστή μέρα του χρόνου…


Η Ευφροσύνη Χαντζούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το ορεινό χωριό Σμόκοβο της Καρδίτσας, φημισμένο για τα ιαματικά λουτρά του. Σπούδασε ελληνική φιλολογία και δημοσιογραφία με την οποία ασχολήθηκε αρκετά χρόνια γράφοντας σε εφημερίδες και περιοδικά συνεντεύξεις ηθοποιών και κριτική θεάτρου. Διατηρούσε τη στήλη «Τάδε έφη, Έφη» στην εφημερίδα «Μετρόπολις». Τώρα παρακολουθεί μαθήματα Υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών». Έπαιξε στo θεατρικό έργο «Πειρασμός» του Γρ. Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Γ. Δρίτσα και στο έργο «Περί Έρωτα» του Δ. Μπουγά σε σκηνοθεσία Φ. Καφούσια και Μ. Παππά όπου έγραψε κι ερμήνευσε και δικά της κείμενα. Το βιβλίο «Γλυκόπικρες νότες» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.






e-mail Facebook Twitter