Πέρα από το φως


Συγγραφέας : Σταματόπουλος, Δημήτρης Π.
Εκδότης : Forin
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-85495-2-4
Σελίδες : 276
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

13.30 € 11.97 €




Ένας νεαρός αναζητά το παρελθόν και ξυπνά μνήμες για έναν άνθρωπο και μια μεγάλη αγάπη που χάθηκαν. Για εκείνη ήταν ο Θεός της! Καθηγητής, ερευνητής, επιστήμονας, ερωτευμένος μαζί της και με την επιστήμη του! Και να, που εξαφανίστηκε απολύτως απρόσμενα! Και, όμως, δεν χάθηκε, πέρασε σε έναν άγνωστο κόσμο στο απέραντο σύμπαν. Εκεί, προσπαθεί να ενταχθεί στην ουσία ως νεογέννητος.
Τα συναισθήματα, ο φόβος, το άγνωστο , η νοσταλγία, η μοναξιά, η ελπίδα, η παρηγοριά χόρευαν μεταξύ τους, το όνειρο για εκείνον έμενε το ίδιο! Να επιστρέψει! Και αν επιστρέψει, τι θα βρει από αυτά που άφησε; Από αυτά που αγαπούσε; Ποια η αντίδραση σε παρόντα και μέλλοντα χρόνο;
Μια ιστορία υπερβατική αλλά με δημιουργική φαντασία, που εξελίσσεται σε δύο πλανήτες ανθρώπων. Μια διαρκής αναζήτηση συναισθημάτων και ιδεών, όπου το άγνωστο παραμονεύει και ο χρόνος μεταβάλλει και προσδιορίζει τα πάντα!


Γεννήθηκε το 1955 στο Ψάρι Αρκαδίας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών, ως προϊστάμενος στο Κανονικό Καθεστώς ΦΠΑ. Έχει εργασθεί για πολλά χρόνια στη Διεύθυνση Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ). Επίσης έχει εργασθεί ως ελεγκτής σε διάφορες Δ.Ο.Υ. μεταξύ αυτών και η ΦΑΒΕ Αθηνών. Συμμετέχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και ομάδες εργασίας του Υπουργείου Οικονομικών. Έργα του είναι: α. Δαπάνες επιχειρήσεων (λογιστικές διαφορές) και κύρος βιβλίων (έκδοση Β 2001, σελ. 896). β. Φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων - Ερμηνεία 1700 θέματα. Δύο τόμοι - Α και Β έκδοση 2001 (σελ. 1728). γ. Κώδικας φορολογικών βιβλίων και στοιχείων - πρακτικό βοήθημα - Έκδοση 2000 (σελ. 560). κ.ά.






e-mail Facebook Twitter