Πακέτο: Εφ7ά χρόνια σκοτάδι - Θάρρος ή αλήθεια


Συγγραφέας : Jeong, You Jeong
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-03-3487-6
Κατηγορίες : Αστυνομική λογοτεχνία Κορεατική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Σουηδική πεζογραφία - Νουβέλα

14.40 € 12.96 €




Εφτά χρόνια σκοτάδι: Ως πού μπορεί να φτάσει κάποιος για να κρατήσει τα κεκτημένα του – και να εκδικηθεί; Σκοτεινό, ανατριχιαστικό και γεμάτο ανατροπές, το Εφτά χρόνια σκοτάδι είναι το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ της διεθνούς φήμης συγγραφέα του Καλού γιου.

Θάρρος ή αλήθεια: Πόσο στραβά μπορεί να πάει μια παρτίδα Monopoly; Ανεπούλωτα τραύματα, σκοτεινά μυστικά και ψέματα. Καθώς τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό της Στοκχόλμης, τα σκοτάδια διαλύονται και κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος.


Η You-Jeong Jeong (1966) γεννήθηκε στη Νότια Κορέα και σπούδασε νοσηλεύτρια. Κορυφαία στο αστυνομικό και ψυχολογικό θρίλερ στη χώρα της, όπου τη θεωρούν την κορεατική εκδοχή του Stephen King και τη συγκρίνουν, επίσης, συχνά με τον Raymond Chandler. Έχει μεταφραστεί στα κινεζικά, τα ιαπωνικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά (η Die Zeit συμπεριέλαβε το ντεμπούτο της, Επτά χρόνια σκοτάδι, στα δέκα κορυφαία αστυνομικά του 2015) τα ταϊλανδέζικα και τα βιετναμέζικα. Το "Ο καλός γιος" είναι το πρώτο της βιβλίο που μεταφράζεται στην αγγλική γλώσσα.






e-mail Facebook Twitter