Πακέτο: Η Μάρτα κοιμάται // Το νησί των αρουραίων


Συγγραφέας : Romy Hausmann
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-03-4017-4
Κατηγορίες : Νορβηγική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Γερμανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Αστυνομική λογοτεχνία

18.80 € 16.92 €




Η Μάρτα κοιμάται: Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Καλό μου παιδί ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ με θέμα την ενοχή, την εξιλέωση και το ερώτημα εάν ένας εγκληματίας μπορεί να απελευθερωθεί ποτέ από το παρελθόν του.

Το νησί των αρουραίων: Η δεύτερη συλλογή ιστοριών του Jo Nesbo μετά τον Άρχοντα της ζήλιας. Ιστορίες που διαδραματίζονται στο εγγύς μέλλον: μια καταστροφική πανδημία, η πρόοδος της επιστήμης που αποβαίνει ολέθρια, δεσμοί αίματος που διαλύονται από ακατανίκητα πάθη δομούνται με ακρίβεια από τον μετρ του σασπένς.


Η Romy Hausmann (Ρόμι Χάουσμαν, 1981) γεννήθηκε στην Ανατολική Γερμανία και σε ηλικία είκοσι τεσσάρων ετών έγινε αρχισυντάκτρια σε εταιρεία παραγωγής στο Μόναχο. Διατηρεί το blog Mymonk στο οποίο εξιστορεί τις προσωπικές της εμπειρίες με στόχο να εμφυσήσει την αισιοδοξία στους αναγνώστες της. Από τη γέννηση του γιου της εργάζεται στον χώρο της τηλεόρασης ως freelancer. Ζει με την οικογένειά της σε ένα απομονωμένο σπίτι στα δάση κοντά στη Στουτγάρδη. Το ψυχολογικό θρίλερ Καλό μου παιδί είναι το ντεμπούτο της, το οποίο μεταφράζεται σε περισσότερες από 14 χώρες, ενώ έχουν πωληθεί και τα δικαιώματα για την κινηματογραφική του διασκευή.






e-mail Facebook Twitter