Πάμε πανεπιστήμιο 2019

Οδηγός σπουδών: Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστήμια - ΤΕΙ και Στρατιωτικές Σχολές - Εναλλακτικές καριέρες
Συγγραφέας : Μιχαλούλης, Σπύρος Παυλάκος, Νίκος
Εκδότης : Orientum
Έτος έκδοσης : 2019
ISBN : 618-83440-1-3
Σχήμα : 17x24
Κατηγορίες : Επαγγελματικός προσανατολισμός Εκπαίδευση, Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - Οδηγοί

25.00 € 22.25 €




Ο 14ος οδηγός σπουδών ΠΑΜΕ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή ενημέρωση των μαθητών αλλά και την αποσαφήνιση του τοπίου για τους γονείς, σε σχέση με:
-το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ και το Νέο Σύστημα Πανελλαδικών Εξετάσεων
-τις νέες συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων - Τ.Ε.Ι
-όλα τα ακαδημαϊκά τμήματα του μηχανογραφικού δελτίου
-τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα
-τις χρήσιμες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Κύπρου
-τη σύνδεση των τμημάτων του μηχανογραφικού με τις αντίστοιχες επαγγελματικές κατηγορίες στις οποίες πρέπει να εμφανίζει υψηλό ενδιαφέρον ο μαθητής ώστε να κάνει την καταλληλότερη επιλογή και
-τη σύνδεση των τμημάτων με την αγορά εργασίας
ΝΕΟ: Για 3η χρονιά φέτος παρουσιάζονται αναλυτικά οι ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ που μπορεί να έχουν οι απόφοιτοι διαφόρων σχολών, με το συνδυασμό του κατάλληλου μεταπτυχιακού, ώστε να οδηγηθούν σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς και να αυξήσουν τις πιθανότητες να βρουν εργασία!


Ο Νίκος Παυλάκος είναι Εκπαιδευτικός - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. - Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου. - Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη "Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό" του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών. - Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υπηρεσίας Σχολικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Αρσακείου Σχολείου Αθηνών επί 2 χρόνια. - Ειδικός συμβουλευτικής στο πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου "Εφαρμογή Προγραμμάτων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε Εκπαιδευτικές Μονάδες". - Μέλος ακαδημαϊκών ερευνητικών ομάδων σε θέματα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού. - Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Σ.Ε.Π.). - Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.).






e-mail Facebook Twitter