Παρά θίν' αλός...


Συγγραφέας : Πατρώνης, Μιχάλης
Εκδότης : Εκδόσεις Όταν
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-5563-46-2
Σελίδες : 94
Κατηγορίες : Θέατρο

10.00 € 9.00 €




Ιστορία υποθετική που πραγματεύεται τη δυσαρέσκεια κάθε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ όταν του επιβάλλεται μια ανεπιθύμητη κατάσταση υποχρεωτικής ύπαρξης, κατάσταση που αρνείται να υπομείνει… Εμπόδιο, η συνειδησιακή του δυσανεξία προς κάθε επιβολή, αλλά και προς τις συνέπειες της ύπαρξής του για τον Άνθρωπο.

Φθάνει κάποτε η στιγμή που το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εξανίσταται κι αποκαλύπτει ευθέως κάθε μύθο, ψεύδος ή πλάνη που σχετίζεται με την υποτιθέμενη ύπαρξή του, προϊόντα όλα της εκτρωματικής «φαντασίας» κάποιων επίβουλων κι αυτο-απανθρωπισμένων δημιουργών.

Ποιες, όμως, θα μπορούσαν να είναι οι απόψεις που η συνείδηση επιτάσσει ειδικά στο «δημοφιλέστερο» ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, αν βέβαια αυτό ήταν σε θέση να τις εκφράσει;

Σύντομοι μονόλογοι που ίσως αποκτήσουν και μια δεύτερη υπόσταση, δοσμένη από μεικτή ομάδα ηθοποιών. Στη διάθεσή τους, λοιπόν…


Ο ΜιχάΛης Πατρώνης είναι διπλωματούχος Μεταλλειολόγος και Μεταλλουργός Μηχανικός, απόφοιτος και διδάκτορας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα, μελέτες και τεχνικές εκθέσεις, όλα σχετικά με το γνωστικό του αντικείμενο. Το παρόν αποτελεί την πρώτη του απόπειρα να αποτυπώσει μερικές από τις πνευματικές του αναζητήσεις.






e-mail Facebook Twitter