Ποιες από τις ανάγκες μου «τρώω»


Συγγραφέας : Χριστίνα Σεραφείμ
Εκδότης : Εκδόσεις Τσιτουρίδης
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-84970-6-1
Σελίδες : 160
Κατηγορίες : Συμβουλευτική Ψυχολογία, Ατομική

13.30 € 11.97 €




Στην επιπόλαια απόφαση «από αύριο δεν τρώω» και στην αυθόρμητη έκφραση «θα το ράψω» ή ακόμα και «θα κόψω το φαγητό» ενεργοποιούνται όλα τα αρχέγονα ένστικτα επιβίωσης που έχουμε, για να μας προφυλάξουν από μία τέτοιου είδους τρέλα.
Το φαγητό είναι ένας κώδικας επικοινωνίας για όλους μας. Το να μην τρώτε πια έξω ή να μην τρώτε πλέον με παρέα ή να τρώτε ξεχωριστά φαγητά από τους υπόλοιπους στο τραπέζι θα σας οδηγήσει σε μία άρρωστη κατάσταση αυτοτιμωρίας.


Η Χριστίνα Σεραφείμ είναι αριστούχος Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου και σπούδασε Γερμανική Λογοτεχνία, Ψυχολογία και Παιδαγωγική. Καλεσμένη ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια της αρέσει να μιλάει για την τέχνη, το Ρομαντισμό και την παθολογική αγάπη. Είναι ερωτευμένη με τη Θεσσαλονίκη, όπου ζει με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Μυστικό της όπλο και πηγή έμπνευσης είναι το γραφείο της στο κέντρο της πόλης, όπου κάνει προσωπικές συνεδρίες για την απελευθέρωση από διάφορες καθημερινές εξαρτήσεις, όπως είναι το κάπνισμα, η διαταραχή επεισοδιακής πολυφαγίας και η συνεξάρτηση.






e-mail Facebook Twitter