Πολιτειολογία των ενώσεων


Συγγραφέας : Χρυσοχόου, Δημήτρης Ν.
Εκδότης : Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-960-08-0930-5
Σελίδες : 634
Κατηγορίες : Πολιτικές επιστήμες

25.30 € 22.77 €




«Πώς το συναίσθημα διέλυσε τα όρια της τεχνοκρατίας και αγκάλιασε τόσο ζεστά την επιστήμη; Τόσο έντιμα! Χωρίς προκαταλήψεις και υστεροβουλίες».
Γιάννης Σακέλλης, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικής της Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών


Ο Δημήτρης Ν. Χρυσοχόου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα, στο LSE (ΜSc) και στο Reading (PhD). Είναι αναπληρωτής καθηγητής της Διεθνούς Οργάνωσης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει διατελέσει Reader στο Πανεπιστήμιο Exeter, επιστημονικός διευθυντής στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επισκέπτης καθηγητής στο Πάντειο και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Visiting Fellow στο Center of International Studies του Cambridge και στο European Institute του LSE και Visiting Scholar στο Institute on Western Europe του Columbia. Έχει διδάξει στο LSE, στο Reading, στο Portsmouth, στο Birkbeck College και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Τα ενδιαφέροντά του είναι στο πεδίο της διεθνούς θεωρίας. Έχει γράψει αρκετά βιβλία.






e-mail Facebook Twitter