Προπαρασκευαστικά τεστ για το δίπλωμα ECDL

ECDL 4.0
Συγγραφέας : Λαζαρίνης, Φώτης Ε.
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 978-960-209-836-3
Σελίδες : 304
Σχήμα : 24x17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Λειτουργικά συστήματα Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία
Σειρά : European Computer Driving Licence

17.00 € 12.75 €




Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους υποψήφιους για το ECDL (European Computer Driving Licence). Καλύπτει την έκδοση 4 του προγράμματος σπουδών, και αποτελείται από επτά κεφάλαια, αντίστοιχα με τις ενότητες του διπλώματος. Κάθε κεφάλαιο αποτελείται από ένα σύνολο τεστ με ερωτήσεις και θέματα, αντίστοιχα του επιπέδου και της μορφής των εξετάσεων. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν οι απαντήσεις που αντιστοιχούν στα ερωτήματα των τεστ. Μέσα από τα 36 συνολικά τεστ, ο υποψήφιος έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τη μορφή των εξετάσεων, αλλά και να επαναλάβει όλα τα πιθανά θέματα που θα προκύψουν στη διάρκειά τους. Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο διαρθρώνεται σε επτά κεφάλαια ως εξής: - Βασικές Έννοιες Πληροφορικής - Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων (Ελληνικά Windows XP) - Επεξεργασία Κειμένου (Ελληνικό Word 2002) - Φύλλα Εργασίας (Ελληνικό Excel 2002) - Βάσεις Δεδομένων (Ελληνική Access 2002) - Παρουσιάσεις (Ελληνικό PowerPoint 2002) - Διαχείριση Πληροφοριών και Επικοινωνίες (Internet Explorer και Outlook Express)

Ο Φώτης Ελ. Λαζαρίνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Γλασκώβης. Έχει εργαστεί ως μηχανικός λογισμικού και είναι καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ. και ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις του σε διεθνή συνέδρια πληροφορικής και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα ελληνικά περιοδικά εκπαιδευτικού περιεχομένου.






e-mail Facebook Twitter