Πρόσεξε τι θα θυσιάσεις στο κυνήγι της ευτυχίας


Συγγραφέας : Μπακλή-Γούλα, Γεωργία
Εκδότης : Εκδόσεις Πηγή
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-626-686-7
Σελίδες : 426
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

19.90 € 17.91 €




Το μυθιστόρημα που εκτοξεύει τη συγκίνηση στα ύψη!
Η ήρεµη ζωή του Βύρωνα και της Ευγενίας θα διαταραχτεί από την αιφνίδια απόφασή της να εξαφανιστεί µέσα σε µια νύχτα, εγκαταλείποντας τον σύζυγό της και το έξι µηνών βρέφος τους, αφήνοντας πίσω µόνο ένα σηµείωµα. Ένα φαινοµενικά αγαπηµένο ζευγάρι διαλύεται µέσα σε ένα βράδυ. Εκείνος, συντετριµµένος, θα µαζέψει τα κοµµάτια του, προσπαθώντας να µεγαλώσει σωστά την κόρη του και να γίνει για εκείνη πατέρας και µητέρα. Πάντα όµως θα τον πονάει η ανεξήγητη εγκατάλειψη της γυναίκας του. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στη συνέχεια θα τον κάνουν να πειστεί ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί ξανά µαζί της και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή της κόρης του.
Στο µεταξύ, η Ευγενία ταξιδεύει στο εξωτερικό και επιλέγει να στήσει µια καινούργια ζωή από το µηδέν, σε µια νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον, παρόλο που ένα κοµµάτι της θα µείνει πίσω στην Ελλάδα, µαζί µε το παιδί της. Κάθε µέρα που βρισκόταν σ’ αυτόν τον γάµο ένιωθε όλο και πιο εγκλωβισµένη, όµως τώρα είναι αποφασισµένη να κυνηγήσει την προσωπική της ευτυχία και να βρει τον πραγµατικό εαυτό της, χωρίς να τη νοιάζει η γνώµη των άλλων και οι επιταγές της κοινωνίας.
Τα χρόνια περνούν…
Οι ζωές όλων µοιάζουν να έχουν βρει τους ρυθµούς τους και ο καθένας ζει και πορεύεται σύµφωνα µε τις επιλογές του. Τι θα συµβεί όµως όταν η Ευγενία αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Θα καταφέρει να πείσει την κόρη της να την αφήσει να µπει στη ζωή της, µετά από δεκαπέντε χρόνια που ήταν µακριά της; Τι θα χρειαστεί να θυσιάσει αυτή τη φορά στο νέο κυνήγι της ευτυχίας;
Ένα συγκλονιστικό µυθιστόρηµα που εστιάζει στη δύναµη της συγχώρεσης. Καθώς το παρελθόν συγκρούεται µε το παρόν, οι επιλογές τους αντικατοπτρίζονται στη ζωή της κόρης τους και των εαυτών τους, ρωτώντας τελικά: Μπορεί η αγάπη, αφού χαθεί, να ξαναζωντανέψει;


Η Γεωργία Μπακλή-Γούλα γεννήθηκε το '88 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από τη Χίο. Σπούδασε νηπιαγωγός ειδικής αγωγής, κυρίως λόγω της αγάπης της για τα παιδιά, τα οποία θεωρεί τη μοναδική ελπίδα αυτού του κόσμου. Αγαπούσε από μικρή τα βιβλία και έτσι από τα εφηβικά της χρόνια την κέρδισε η συγγραφή. Άρχισε να δείχνει τη λογοτεχνική της κλίση με τη συγγραφή κειμένων στο προσωπικό της blog, σε άλλα διαδικτυακά blogs και σε ερασιτεχνικές ομάδες. Αγαπάει και στηρίζει το θέατρο με την παρουσία και τη συμμετοχή της σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Λάτρης της βρετανικής λογοτεχνίας, της Emily Bronte, του Thomas Hardy και του Steven King, όπως και κάθε είδους τέχνης που μπορεί να της δώσει έμπνευση.






e-mail Facebook Twitter