Ραντεβού με τους αριθμούς


Εκδότης : Έπαφος
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 978-960-9735-07-0
Σελίδες : 174
Σχήμα : 29x21
Κατηγορίες : Εκπαίδευση, Προσχολική

29.00 € 24.65 €




Μετά την επιτυχία του πρώτου βιβλίου της σειράς του «Ραντεβού με τα γράμματα» κυκλοφορήσαμε το νέο μας βιβλίο «Ραντεβού με τους αριθμούς». Αποτελεί ένα ουσιαστικό βοήθημα για κάθε εκπαιδευτικό ειδικά στο περιβάλλον του νηπιαγωγείου.

 

Μεγάλη αναστάτωση επικρατούσε για ένα χρόνο στη χώρα των αριθμών. Οι αριθμοί μπήκαν σε Νηπιαγωγεία, αφουγκράστηκαν ιδέες και επιθυμίες των παιδιών, πειραματίστηκαν με εκπαιδευτικούς, άκουσαν απόψεις ειδικών που έχουν σχέση με το με το παιδί και την εκπαίδευση ... και τώρα είναι έτοιμοι.

 

Αυτές τις μέρες έχουν ένα σημαντικό ραντεβού. Θα συναντηθούν με τα παιδιά και θέλουν αυτή η συνάντηση να είναι όπως την περιμένει το κάθε παιδί και ο κάθε εκπαιδευτικός, διασκεδαστική, ευχάριστη και συγχρόνως δημιουργική.

 

Στο βιβλίο «Ραντεβού με τους αριθμούς» οι αριθμοί ξεπετάγονται παιχνιδιάρικα μέσα από παραμύθια, κινητικά ποιήματα, ευχάριστες χειροτεχνίες, παιχνίδια, μα και ασκήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας, έτσι που το παιδί αυθόρμητα να απλώσει το χέρι του και να πει «χάρηκα που σας γνώρισα». Και έτσι μαζί χέρι ‑ χέρι να προχωράνε στα μαγικά μονοπάτια της γνώσης.

 

Για κάθε αριθμό ετοιμάσαμε:

 

-Μία έγχρωμη αρχική σελίδα με τον αριθμό και αντίστοιχα αντικείμενα.

-Ένα παιχνίδι ή ένα παραμύθι ή ένα ρυθμικό ποίημα για να …. ξεθαρρέψει ο αριθμός και να μας συστηθεί πιο χαρούμενα.

-Μία πρόταση απλής χειροτεχνίας (που να μπορούν τα παιδιά να την κάνουν μόνα τους).

-Σχετικά φύλλα εργασίας.

-Αρκετές επαναληπτικές ασκήσεις για να δούμε τι θυμόμαστε και να ξαναθυμηθούμε ότι ξεχάσαμε.







e-mail Facebook Twitter