Τα SOS του ελληνικού Microsoft Excel 2000

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις MOUS, πρακτικές ασκήσεις για αποτελεσματική μελέτη και επαναλήψεις
Συγγραφέας : Winter, Rick
Μεταφραστής : Καλαϊτζή, Βάλια
Εκδότης : Γκιούρδας Β.
Έτος έκδοσης : 2000
ISBN : 978-960-387-029-6
Σελίδες : 482
Σχήμα : 24x17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα

20.64 € 17.34 €




Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί έτσι ώστε να αποτελεί ένα γρήγορο τρόπο εκμάθησης των σημαντικών χαρακτηριστικών και των θεμάτων για τις εξετάσεις του MOUS και για τα δύο επίπεδα (core & expert)

O Rick Winter είναι ειδικός στις εξετάσεις Mous. Αυτό σημαίνει ότι έχει επιτύχει στις εξετάσεις για προχωρημένους του Excel, Access, Word και PowerPoint. Έχει γράψει περισσότερα από είκοσι βιβλία για την εταιρεία Que συμπεριλαμβανομένων και των βιβλίων Special Edition Using Microsoft Office 97, Microsoft Office 97 User Manual και Microsoft Access 97 Quik Reference Guide. Ο Rick έχει διδάξει σε περισσότερους από 3000 μαθητές και είναι ο πρώην πρόεδρος των εκπαιδευτών στα πληροφοριακά συστήματα. Ο Rick επίσης είναι ένας Αναγνωρισμένος Επαγγελματίας της Microsoft και προσφέρει εκπαίδευση και υπηρεσίες συμβουλών για την ανάπτυξη του Office και Access και στον προγραμματισμό της Visual Basic για εφαρμογές.






e-mail Facebook Twitter