Τα ερωτικά


Συγγραφέας : Χαριτάντης, Γιάννης
Εκδότης : Εκδόσεις Κούρος
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-5700-94-2
Σελίδες : 104
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα

19.08 € 17.17 €




Μην αναρωτηθείς πώς ξεκινάει ο έρωτας. Υπάρχει από την πρώτη σταγόνα γάλατος που ακουμπάει στα χείλη μας.

Μην αναρωτηθείς αν δικαιούσαι τον έρωτα. Ο έρωτας γεννήθηκε για μας.

Μην αναρωτηθείς τι είναι ο έρωτας. Έρωτας είναι η ζωή σε κάθε στιγμή της. Η ανατολή του ήλιου, το κελάιδισμα των πουλιών, το θρόισμα των φύλλων, η ανάσα του συντρόφου σου, το τρυφερό άγγιγμα, το χάδι. Η συνύπαρξη. Πόλεμος είναι ο έρωτας που μισεί τον συμβιβασμό.

Μην τον φοβάσαι τον έρωτα και μην τον απαρνιέσαι. Γεννήθηκες για τον έρωτα. Ταξίδι ζωής είναι ο έρωτας, αρκεί να μπορείς να τον βλέπεις έτσι, και τότε, μάθε να ταξιδεύεις μαζί του. Ένα μακρύ όνειρο είναι η ζωή! Μάθε να ονειρεύεσαι.

Και να θυμάσαι. Μέσα στον έρωτα κρύβεται το ‘‘Σ’ αγαπώ’’!


Ο Γιάννης Χαριτάντης είναι αναπληρωτής καθηγητής της Ηλεκτρονικής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, στον Τομέα Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών, του οποίου υπήρξε διευθυντής. Έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Ηλεκτρονικής σε Πανεπιστημιακό επίπεδο. Είναι από τους πρώτους, που ανέπτυξαν στην Ελλάδα τη διδασκαλία της Ηλεκτρονικής με υπολογιστή. Για το σκοπό αυτό δημιούργησε και κυκλοφόρησε, με την συνεργασία πολλών φοιτητών του, το πρώτο ελληνικό πρόγραμμα σε προσωπικούς υπολογιστές με την ονομασία ECLA. Έχει δημοσιεύσει περί τις 50 επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και συνέδρια.






e-mail Facebook Twitter