Τη μέρα που πήρα τα βουνά


Συγγραφέας : Μανανεδάκη, Κατερίνα
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-01-4427-7
Σελίδες : 360
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

17.70 € 15.93 €




Θέλεις να πάρεις τα βουνά και να γλιτώσεις από όλους και από όλα;
Θέλεις να ζήσεις έναν μεγάλο, παράνομο και γεμάτο πάθος έρωτα;
Θέλεις να αναλύσεις τα ψυχολογικά σου και τα σύνδρομά σου, να μάθεις ποια είσαι και πού πηγαίνεις επιτέλους σε αυτή τη ζωή;
Θέλεις μήπως να αποκτήσεις καινούργιους και γεμάτους μυστήριο φίλους;

Αν ναι, τότε αυτό το βιβλίο γράφτηκε για εσένα!
Η Νίκη, η Νέλλη και η Νένα σε οδηγούν, θέλεις δε θέλεις, στο πιο τρελό, ανατρεπτικό, αστείο, σοβαρό, ερωτικό, συγκινητικό και γεμάτο εκπλήξεις βιβλίο.
Μια αληθινή ιστορία που συνέβη στα ψέματα.
Η Κατερίνα Μανανεδάκη, με το δικό της ξεχωριστό στιλ, για ακόμη μια φορά αποτυπώνει με λέξεις την απόλυτη παράνοια της εποχής μας αλλά και της ίδιας μας της ζωής!


H Κατερίνα Μανανεδάκη είναι δηµοσιογράφος. Έχει δουλέψει στο Mega Channel, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο Star Channel και στον περιοδικό Τύπο, σε εκδόσεις υψηλής αναγνωσιµότητας και κυκλοφορίας. Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία της "Έχετε Μήνυµα στο Κινητό σας", που πρόκειται να γίνει κινηµατογραφική ταινία, "Διαζύγιο αλά Ελληνικά", "Τι Τραβάµε κι Εµείς οι Μάνες!", το οποίο έχει µεταφραστεί ήδη στα γερµανικά, "Ουουου Μοιχεύσεις!", "Στο Μεγάλο Κρεβάτι της Show biz", "Μάµα 2 και ο Μπαµπάς στον Κόσµο του!", "Ίδια η μάνα σου έγινες!", καθώς και τα παιδικά "Παλιά Επαγγέλµατα, Ζωντανέψτεεε...!" και "Ο Βίτα και η Μίνη Κυνηγούν µια Βιταµίνη", που όλα έχουν γίνει µπεστ σέλερ. (φωτογραφία: Βίνια Ιωαννίδου)






e-mail Facebook Twitter