Το μυστικό του Ιάσονα


Συγγραφέας : Τζαμαλή, Δάφνη
Εκδότης : Όστρια Βιβλίο
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-604-865-4
Σελίδες : 132
Κατηγορίες : Νεοελληνική λογοτεχνία

14.84 € 13.36 €




Σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από την κρίση, ο νεαρός Ιάσονας ανακαλύπτει ότι δεν είναι σαν τα άλλα αγόρια. Η πείνα και οι κακουχίες ξυπνούν μέσα του εκπληκτικές υπερφυσικές δυνάμεις! Σύντομα, η ζωή του εξελίσσεται σε μια συναρπαστική περιπέτεια, γεμάτη μυστηριώδεις ιππότες και αδηφάγους δημοσιογράφους. Είναι όλοι τους αποφασισμένοι να ελέγξουν ή να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές του ικανότητες.
Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου ο Ιάσονας εμβαθύνει στο μυστικό παρελθόν της οικογένειας του και νιώθει ότι οι δυνάμεις του δεν είναι κατάρα, αλλά ένα κλειδί για να ξεκλειδώσει το πραγματικό του πεπρωμένο. Θα καταφέρει άραγε να δαμάσει τις εκκολαπτόμενες δυνάμεις του και να προστατεύσει τους αγαπημένους του;
“Το Μυστικό του Ιάσονα” είναι μια μαγευτική ιστορία που θα γοητεύσει τους μικρούς αναγνώστες αλλά και τους γονείς, εμπνέοντας τους να βρουν τη μαγεία που ζει μέσα τους ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.


Η Δάφνη Τζαμαλή "Υακίνθου" γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Από πολύ μικρή διέθετε μια ζωηρή φαντασία και αγαπούσε να πλάθει συναρπαστικές ιστορίες. Σε ηλικία δεκατριών χρόνων γράφει το πρώτο της βιβλίο, διδάσκεται μόνη της το σχέδιο, ενώ παράλληλα ξεκινάει μαθήματα φωνητικής, για να ασχοληθεί με την άλλη της μεγάλη αγάπη το κλασικό τραγούδι. Στα εικοσιπέντε, ώριμη πια, γράφει και εικονογραφεί το πρώτο της μεγάλο παιδικό μυθιστόρημα και αφοσιώνεται σταθερά στη συγγραφή. Για πρώτη φορά εκδίδει με τις εκδόσεις Oσελότος το βιβλίο της "Αστροζαχαρένια ιστορία". Σήμερα μοιράζει τον χρόνο της σε όλες τις διαφορετικές καλλιτεχνικές της δραστηριότητες και στα αγαπημένα της ζώα. Εξακολουθεί να μένει στην Αθήνα.






e-mail Facebook Twitter