Το τέλος του παιχνιδιού;


Συγγραφέας : Στοφόρος, Κώστας, δημοσιογράφος/συγγραφέας
Εκδότης : Κέδρος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-04-5382-9
Σελίδες : 208
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική

9.90 € 8.91 €




Χριστούγεννα και η παρέα επιστρέφει στη Λέρο. Από τότε που ανακάλυψαν τον Κώδικα της Λέρου, τα παιδιά έχουν ζήσει πολλές περιπέτειες. Μεγάλωσαν και ωρίμασαν μέσα από αυτές.
Όλα αρχίζουν ειδυλλιακά. Ακόμη και η πάντα μόνη Αντιγόνη φαίνεται να βρίσκει κάποιον που της ταιριάζει. Η παρέα οργανώνει μια όμορφη κρουαζιέρα στα γύρω νησιά. Όμως ο εχθρός καραδοκεί και όλα θα πάρουν αναπάντεχη τροπή. Μια δολιοφθορά. Ένα ναυάγιο. Άραγε θα τα βγάλουν πέρα αντιμέτωποι με τα στοιχεία της φύσης; Παιδιά και γονείς θα ζήσουν τις πιο δύσκολες και δραματικές στιγμές της ζωής τους.
Ήρθε άραγε η ώρα για το τέλος του παιχνιδιού;


Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά, κινηματογράφο και δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Συνεργάζεται με το περιοδικό "Votre Beaute", όπου είναι υπεύθυνος για θέματα βιβλίου, καθώς και με έντυπα που απευθύνονται σε γονείς. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Γονείς για πρώτη φορά" (εκδ. Κριτική), "Μια εύθραυστη εποχή: Κυνηγότοποι" (εκδ. Αίολος), "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα νησί" (εκδ. Λωτός), του λευκώματος "Ίμβρος" σε συνεργασία με τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη (εκδ. Καστανιώτης), καθώς και του παραμυθιού "Η Φιφή, ο Πίπης ή πώς το πράσινο γύρισε στην πόλη" (έκδοση του ΥΠΕΧΩΔΕ). Το ιστολόγιό του είναι: www.stoforos.blogspot.com.






e-mail Facebook Twitter