Το φως μετά το σωματικό θάνατο

Μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν βιώσει μεταθανάτια εμπειρία: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουν οι άνθρωποι; Είναι οι μεταθανάτιες εμπειρίες απόδειξη ότι υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;
Συγγραφέας : Moody, Raymond A.
Μεταφραστής : Μπαρουξής, Γιώργος
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 978-960-364-066-0
Σελίδες : 183
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Μεταφυσική Μετενσάρκωση

14.27 € 9.85 €




Στο Φως Μετά το Σωματικό Θάνατο καταγράφονται περιπτώσεις κλινικά νεκρών ανθρώπων που τελικά επέζησαν και επέστρεψαν στη ζωή για να μοιραστούν μαζί μας τις συγκλονιστικές εμπειρίες τους. Καταγράφονται, επίσης, μαρτυρίες για τη βαθιά επιρροή των μεταθανάτιων εμπειριών στην αναθεώρηση των προτεραιοτήτων, των πιστεύω, των πεποιθήσεων και των αξιών της ζωής εκείνων που τις έζησαν. Ο γνωστός για τις έρευνές του Δρ. Ρέιμοντ Μούντι εξετάζει επίσης τα καταπληκτικά ευρήματα της Ιατρικής, της Ψυχιατρικής και της Κοινωνιολογίας και μας φέρνει πιο κοντά στην εξιχνίαση του μεγαλύτερου μυστηρίου της ανθρωπότητας: Πού πάνε οι ψυχές μετά το σωματικό θάνατο; Στο Φως Μετά το Σωματικό Θάνατο αποδεικνύεται με μεγαλύτερη βεβαιότητα η ύπαρξη μιας μετά θάνατον ζωής και εξαφανίζεται εντελώς, ή ως ένα βαθμό, ο φόβος του θανάτου.

Ο Raymomd Moody, MD, PhD. είναι συγγραφέας έντεκα βιβλίων που έχουν πουλήσει περισσότερα από είκοσι εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έχει φιλοξενηθεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συμβάλει στη συγγραφή εκατοντάδων εκδόσεων. Ζει στην Αλαμπάμα.






e-mail Facebook Twitter