Υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας

100 συνταγές μαγειρικής, ειδικά σχεδιασμένες από μια εμπνευσμένη σεφ και μια εξειδικευμένη επιστήμονα, που βοηθούν και λύνουν το δύσκολο πρόβλημα διατροφής των ασθενών
Συγγραφέας : Van Mil, José Archer - Mackenzie, Christine
Φωτογράφος : Brandsen, Henk
Εκδότης : Τερζόπουλος Βιβλία
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 978-960-6838-14-9
Σελίδες : 176
Σχήμα : 22x21
Κατηγορίες : Μαγειρική Διατροφή

23.60 € 10.50 €




Αυτό το βιβλίο μαγειρικής προσφέρει διατροφικές συμβουλές και περισσότερες από 100 γευστικές συνταγές ειδικά σχεδιασμένες από μια εμπνευσμένη σεφ και μια εξειδικευμένη επιστήμονα. Τα φαγητά είναι χωρισμένα σε ελαφριά, τραγανά, υδαρή ή στερεά, και εστιάζουν στην υφή της τροφής, σε μερίδες μικρές, ορεκτικές και βολικές.


Η Τζοσέι Βαν Μιλ είχε για δεύτερο σπίτι της το εστιατόριο του πατέρα της και εκπαιδεύτηκε στη σχολή μαγειρικής Cordon Bleu του Λονδίνου. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως συγγραφέας γαστρονομίας, στυλίστας και γαστρονομικός σύμβουλος για διάφορα εμπορικά σήματα τροφίμων. Έχει συνεργαστεί ως συγγραφέας γαστρονομίας με το Pink Ribbon Foundation, γνωστό ίδρυμα κατά του καρκίνου του μαστού, και έχει επινοήσει τη μέθοδο και τις συνταγές του βιβλίου αυτού μαγειρεύοντας για τον σύζυγο της κατά τη διάρκεια της νικηφόρας μάχης του ενάντια στον καρκίνο.






e-mail Facebook Twitter