Φίλος σου, για πάντα!


Συγγραφέας : Παπαγεωργίου, Κατερίνα
Εκδότης : Κομνηνός
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5430-39-9
Σελίδες : 143
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

12.72 € 9.54 €




Η πρόσκληση από έναν φημισμένο πειρατή να τον βοηθήσουν να βρει τον κλεμμένο θησαυρό του, γίνεται η αφορμή να γνωριστούν και να καταστρώσουν σχέδια, απίστευτης δράσης και… γκάφας, ο ευαίσθητος και με χιούμορ νησιώτης Φιστρώει και ο αριστοκράτης Ζαν Κατ με την αδύναμη μνήμη.
Τα γατιά ήρωες θα ζήσουν μια συγκλονιστική περιπέτεια αλλά και θα μάθουν μια απλή αλήθεια. Πως για να αποκτήσεις αυτό που ποθείς, θα πρέπει να το διεκδικήσεις με όλη σου την καρδιά.
Πίσω όμως απ’ όλες τις δοκιμασίες, στην άγρια θάλασσα με τους σχεδόν μισητούς εχθρούς, κρύβεται το όνειρό τους: να βρουν έναν αληθινό φίλο που να τον εμπιστεύονται και να τον αγαπάνε για μια ολόκληρη ζωή.
Σε αυτό το κυνήγι του θησαυρού, θα βρεθούν, μ’ έναν περίεργο τρόπο, κοντά σε πρόσωπα σοφά, σπουδαία: Τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα, τον Ευριπίδη, τον Πλάτωνα, τον Σολωμό, τον Σεφέρη, τον Καρυωτάκη, τον Κοέλιο, τον Μπουσκάλια, τους Μπητλς, τον Σαββόπουλο…


H Κατερίνα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Κηφισιά. Σπούδασε δημοσιογραφία (μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου). Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά "Γυναίκα", "Κλικ", "Περί του Ελεύθερου Τύπου" και με τις εφημερίδες "Έθνος", "Ελευθεροτυπία" και "Εξουσία". Από το 2002 είναι υπεύθυνη του πολιτιστικού ρεπορτάζ με καθημερινή εκπομπή στο "Κανάλι Ι", το ραδιόφωνο του Πειραιά. Τέλος, για ένα διάστημα είχε την εμπειρία ενός σύντομου και ευχάριστου φλερτ με την τηλεόραση, συνεργαζόμενη με τον τηλεοπτικό σταθμό "Tempo". Στον εκδοτικό χώρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση με το παιδικό βιβλίο "Η ηλεκτρονική μαμά".






e-mail Facebook Twitter