Φενγκ Σούι και σπίτι

Αλλάξτε το σπίτι σας! Αλλάξτε τη ζωή σας: Πρακτικές εφαρμογές του Φενγκ Σούι: Η κοσμική ενέργεια, παράγοντας υγείας και υλικής ευημερίας
Συγγραφέας : Loupescou, Aggil
Εκδότης : Loupescou Consultants Ltd
Έτος έκδοσης : 0
ISBN : 978-960-6690-03-7
Σχήμα : 19x13
Κατηγορίες : Φιλοσοφία, Κινεζική

18.20 € 16.20 €




Φενγκ Σούι στην κινεζική γλώσσα σημαίνει "άνεμος και νερό". Είναι η τέχνη που μας βοηθάει να γνωρίσουμε την κοσμική ενέργεια (Τσι) και να την εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Η ερευνήτρια και ειδική στην ψυχομετρία Aggil Loupescou σ' αυτό το DVD σας καθοδηγεί βήμα-βήμα, από την κήπο του σπιτιού σας μέχρι το τελευταίο τετραγωνικό του, για να διαπιστώσετε τι έχει καλώς και τι όχι και ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν ώστε να σας περιβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο θετική ενέργεια και να αισθάνεστε την αρμονία του χώρου.

Ερευνήτρια της μεταφυσικής, ψυχολόγος και υπνοθεραπεύτρια, με σπάνιες ικανότητες και δυνάμεις τηλεπάθειας, θεωρείται ως ένα εξαίρετο φαινόμενο στο χώρο της μεταφυσικής. Το 1985 ίδρυσε στην Αθήνα την επιστημονική εταιρεία ψυχικών ερευνών και το 1990 στην Κύπρο την παραψυχολογική εταιρεία "Loupescou Consultants". Συνεργάστηκε με την ιατρική ομάδα της πανεπιστημιακής κλινικής της Λειψίας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο διάσημος Έλληνας καθηγητής νευροχειρουργός, Γ. Παναγιωτόπουλος και είναι μέλος πολλών ερευνητικών κέντρων όπως της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών του Λονδίνου και του National Guild of Hypnotists (Η.Π.Α.).






e-mail Facebook Twitter