Φίλα με καυτά


Συγγραφέας : Showalter, Gena
Μεταφραστής : Σίλια, Μόνικα
Εκδότης : Εκδόσεις Bell
Έτος έκδοσης : 2017
ISBN : 960-620-725-9
Σελίδες : 401
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

9.90 € 6.93 €




Επικίνδυνοι Εραστές
Τρεις γοητευτικοί άντρες, ένα κοινό σκοτεινό παρελθόν και οι γυναίκες που θα τους αλλάξουν τη ζωή
Βιβλίο 3: Η ιστορία του Γουέστ

Ο εκατομμυριούχος δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών Λίνκολν Γουέστ έχει σκοτεινό και τραγικό παρελθόν. Ο περιζήτητος εργένης ζει με χρονοδιάγραμμα κι ακολουθεί έναν αυστηρό νόμο -μια σχέση κάθε χρόνο, διάρκειας όχι περισσότερο από δύο μηνών. Προσδοκίες; Καμία. Όταν εγκατέλειψε την πρωτεύουσα για μια μικρή κωμόπολη, ήλπιζε να αποδράσει από τις αναμνήσεις του -ώσπου μια καλλονή με περίσσιο θράσος ανασύρει θαμμένα από χρόνια συναισθήματα.

Ένα μεταμελημένο κορίτσι με ξέφρενο παρελθόν, η Τζέσι Κέι Ντίλον, έχει πάρει απόφαση να ακολουθήσει τον ίσιο δρόμο. Αλλά η έλξη αγάπης-μίσους που υπάρχει ανάμεσα σΆ εκείνη και τον Γουέστ είναι ακατανίκητη. Δεν μπορούν να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον χωρίς να βγάλουν τα ρούχα τους. Το τελευταίο που της χρειάζεται είναι να γίνει τo πασατέμπο του για το επόμενο δίμηνο.
'Aραγε θα κάνει εξαίρεση για χάρη της; Γιατί, όπως όλα τα πρώην κακά κορίτσια, ξέρει ότι οι νόμοι είναι για να καταπατούνται.

 


Η Τζίνα Σογουόλτερ έχει βρεθεί πολλές φορές στη λίστα των best seller των New York Times και της USA Today με τις «απόλυτα συναρπαστικές» ιστορίες της που "διαβάζονται απνευστί", όπως σημειώνει η κριτική. Με πάνω από 25 έργα στο ενεργητικό της, έχει αποδείξει το ταλέντο της σε πολλά διαφορετικά είδη, από το σύγχρονο αισθηματικό μυθιστόρημα μέχρι το εφηβικό. Αλλά το σήμα κατατεθέν της, το είδος στο οποίο αφήνει ελεύθερη όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της, είναι οι σκοτεινές ιστορίες με υπερφυσικά στοιχεία. Ξεχωριστή θέση στο έργο της κατέχει η εμπνευσμένη σειρά της Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, που συνάρπασε το αναγνωστικό κοινό τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ευρώπης.






e-mail Facebook Twitter