Ψυχές στον χρόνο. Βιβλίο δεύτερο


Συγγραφέας : Sylvia Macray
Εκδότης : Υδροπλάνο
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-207-075-8
Σελίδες : 584
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Φανταστική λογοτεχνία

16.90 € 13.52 €




Σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Πώς μπορείς να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι;

Δεν είναι τα κόκκινα μάτια της αυτά που την κρατούν φυλακισμένη. Το αφύσικο χρώμα τους την καθιστά ένα ακόμη φρικιό στα μάτια τους, μα μπορεί να ζήσει με αυτό. Άλλωστε, όλοι είμαστε «φρικιά», με τον δικό μας τρόπο ο καθένας. Το πρόβλημα βρίσκεται στην ξαφνική εμφάνιση μιας πάθησης που την κρατά μακριά από κάθε είδους διασκέδασης. Το πρόβλημα βασικά, είναι αυτή η ίδια και οι καταραμένοι κανόνες που την κρατούν κλεισμένη στο σπίτι.

Είναι επικίνδυνο να τους παρακούσει, το γνωρίζει αυτό. Αποδείχτηκε με τον χειρότερο τρόπο. Οι κρίσεις όμως έχουν σταματήσει και η απόφασή της να τους παρακούσει γι’ ακόμη μία φορά, γίνεται η αφορμή για να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε μέχρι σήμερα.

Η εμφάνιση εκείνου στη ζωή της, αλλάζει τα πάντα.

Ψέματα που ήταν κρυμμένα για χρόνια, αποκαλύπτονται.

Μια απόκοσμη δύναμη καλεί τους Φρέιν από κάθε γωνιά του πλανήτη, στο Μπράνσγουϊκ της Τζόρτζια.

Σινάχ που έχουν μετοικήσει στη Γη για χρόνια ολόκληρα, καλούνται να προστατέψουν μια Προφητεία την ίδια στιγμή που οι Σινάχ της Άναδερθ, είναι διχασμένοι ανάμεσα σε όλα όσα διαδίδει η Βασίλισσα Μορίν και σε όσα βγαίνουν στο Φως.

Και η Ρέινα, στα δεκαεφτά της πια, πρέπει να καταλάβει τι απ’ όσα βιώνει είναι απόρροια του μυαλού της ή πραγματικότητα. Κι αν όσα βλέπει όταν κλείνει τα μάτια της είναι τελικά αληθινά, εκείνη, ποια είναι στ’ αλήθεια; Ποιοι είναι όλοι τους;

Μα το κυριότερο ερώτημα είναι άλλο και η απάντησή του, κρύβεται μονάχα στο παρελθόν:

Γιατί τώρα;


Η Sylvia Macray γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1986. Ασχολείται µε τη συγγραφή, τη µουσική, τη ζωγραφική και τη γλυπτική από νεαρή ηλικία, ενώ πρόσφατα ανακάλυψε και τον κόσµο του video και της σκηνοθεσίας. Φανατική αναγνώστρια συγγραφέων του φανταστικού (Cassandra Clare, Margaret Atwood, Tolkien, Diana Gabaldon και πολλών άλλων), µαγεύτηκε από την «επιστήµη» και την τεχνική που κρύβεται πίσω από κάθε τους ιστορία, και οι συγγραφείς αυτοί, αποτελούν τους µεγαλύτερους εµπνευστές της µέχρι και σήµερα. Έχει παρακολουθήσει µαθήµατα δηµιουργικής γραφής από σηµαντικούς δασκάλους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, και οι «Ψυχές στον χρόνο» είναι η πρώτη σειρά φαντασίας που κυκλοφορεί µε την υπογραφή της. Όνειρό της είναι να γυρίσει όλο τον κόσµο, και να µάθει όσα περισσότερα µπορεί για την κουλτούρα άλλων χωρών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη συγγραφέα, επισκεφτείτε τις σελίδες της: www.facebook.com/Souls.In.Time INSTAGRAM: @authorsylviamacray






e-mail Facebook Twitter