Αρχική» Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για παραγγελίες άνω των 40 €

Τα δωρεάν μεταφορικά και οποιαδήποτε προσφορά σχετική με τα μεταφορικά ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Όλες οι αποστολές του εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier). Η Παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.

Β. Με συμβατικό ταχυδρομείο. Αφορά συνήθως απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου η παραλαβή θα γίνεται από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ. Παραλαβή συνήθως σε 2 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Γ. Με μεταφορική εταιρία. Μπορεί να γίνει σε ελάχιστες περιπτώσεις αν ο όγκος ή το βάρος των προϊόντων που θα παραγγείλετε είναι πολύ μεγάλο. Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Δ. Με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας. Αφορά αποκλειστικά την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και κατά περίπτωση. Παράδοση συνήθως σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Ε. Παραλαβή απο τον πελάτη. Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο την αποθήκη μας στο Aιγάλεω, Αλατσάτων 1 και Θηβών (κοντά στο μετρό) αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα για την μεταφορά για οποιδήποτε σημείο της Ελλάδας είναι :

Απλή Αποστολή με Courier : 3,0 €
Αντικαταβολή : +2 €

Για περιοχές εντός του Νομού Αττικής τα έξοδα είναι μειωμένα και τα αντίστοιχα ποσά είναι

Απλή Αποστολή με Courier : 2,5 €
Αντικαταβολή : +1,5 €

Οι αποστολές για την Κύπρο με βάρος μέχρι και 3 κιλά επιβαρύνονται με 15 € μεταφορικά. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€/κιλό για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 3 κιλά.

Για αποστολή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αξία των μεταφορικών είναι 17 € ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο είναι 25 €.

Οι αποστολές του εξωτερικού αποστέλονται με εταιρίες ταχυμεταφορών UPS - DHL ή με συμβατικό ταχυδρομείο αφού πρώτα βρεθεί η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον πελάτη μας.

Η αξία έχει υπολογιστεί για δέματα βάρους έως 2 κιλών που μπορούν να αποσταλούν σαν γράμμα για αποστολή με ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση που το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επιπλέον μεταφορικά.

Για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το επιπλέον κόστος είναι 3 ευρώ ανα κιλό επιπλέον των 2 αν και για μεγάλα δέματα το επιπλέον κόστος ανα κιλό μειώνεται.

Για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και χώρες της Ευρώπης που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ακουλουθούμε τον επίσημο τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλονται σε 2-3 ημέρες απο την παραγγελία σας με την προϋπόθεση οτι είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην περίπτωση που χρειαστεί να προμηθευτούμε κάποιον τίτλο από την εταιρεία έκδοσης του, ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται σε 3-4 ημέρες. Ο συνηθισμένος τρόπος αποστολής είναι μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς (Courier) και εναλλακτικός τρόπος θα επιλέγεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

*Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο