Αρχική» Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις F.A.Q

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις F.A.Q

Δεν έχω πιστωτική κάρτα μπορώ να παραγγείλω βιβλία απο τη σελίδα σας;

Μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε τα βιβλία που επιθυμείτε επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί απο τους παρακάτω :

- Αντικαταβολή - Πληρωμή κατα την παράδοση με μετρητά

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή - παραλαβή της παραγγελίας

- Πιστωτική κάρτα μόνο για online αγορές και αποστολές όχι κατα την παραλαβή της παραγγελίας απο το κατάστημα

Οι τιμές που βλέπω είναι για αγορές μέσω internet ή μπορώ να παραγγείλω και τηλεφωνικά;

Οι τιμές που βλέπετε στη σελίδα μας είναι οι τιμές του καταστήματός μας ανεξάρτητα απο τον τρόπο που θα γίνει η παραγγελία σας.

Μένω μακριά σας , σε ποιές περιοχές - πόλεις - χώρες αποστέλετε βιβλία;

Οι παραγγελίες σας μπορούν να αποσταλούν σε οποιαδήποτε περιοχή - πόλη - χώρα καθώς πραγματοποιούμε αποστολές σε όλο το κόσμο. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τον προορισμό αποστολής της παραγγελίας σας στα βήματα που ακολουθείτε για την ολοκλήρωση της μέσα απο τη σελίδα μας.

Δεν επιθυμώ να επιβαρυνθώ με έξοδα αποστολής, μπορώ να παραλάβω τα βιβλία μου απο κάποιο σημείο;

Μπορείτε να παραλάβετε τα βιβλία σας απο την έδρα μας στο Αιγάλεω αφού πρώτα τα παραγγείλετε και ειδοποιηθείτε για την παραλαβή τους, έτσι ώστε να φροντίσουμε να είναι διαθέσιμα προς παράδοση. Σχετική επιλογή θα βρείτε κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και δεν θα χρεωθείτε καθόλου με έξοδα πληρωμής - αποστολής. Αναφέρουμε ότι ολες οι παραγγελίες μας που η αξία τους είναι άνω των 50 ευρώ αποστέλονται χωρίς μεταφορικά σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Θέλω να παραγγείλω βιβλία που δε βρίσκω στη σελίδα σας μπορώ;

Μπορείτε να μας στείλετε τα βιβλία που επιθυμείτε και δεν βρίσκετε στη σελίδα μας έτσι ώστε να τα αναζητήσουμε και να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές τους. Η παραγγελία σας για βιβλία που δεν έχουμε μπορεί να γίνει με email στο support@ebooks.gr ή με fax στο 2118000405. Θα χρειαστούμε τα πλήρη στοιχεία σας έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Θέλω να επιστρέψω κάποια βιβλία που αγόρασα, μπορώ;

Μπορείτε να μας επιστρέψετε κάποια βιβλία που έχετε αγοράσει και δεν έχετε χρησιμοποιήσει εντός 14 ημερών απο την παραλαβή τους. Το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία τους μπορεί να σας επιστραφεί στην κάρτα σας αν πρόκειται για ηλεκτρονική αγορά ή σε κάποιον τραπεζικό σας λογαριασμό αν έχετε πληρώσει με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή με αντικαταβολή. Εναλλακτικά μπορούμε να σας δημιουργήσουμε ένα εκπτωτικό κουπόνι με την αξία των βιβλίων που επιστρέφετε για μελλοντική χρήση χωρίς κάποιο περιορισμό στην ημερομηνία. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται εντός 14 ημερών απο τη στιγμή που παραλάβουμε τα βιβλία που μας επιστρέφετε ή μας ενημερώνετε γραπτώς για το αίτημά σας. Για επιστροφή χρημάτων απο αγορές ηλεκτρονικών βιβλίων (ebooks) θα πρέπει πρώτα να ελεγχθεί απο τους προμηθευτές μας (εκδότες) οτι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα link που έχετε λάβει για το κατέβασμα των ηλεκτρονικών βιβλίων e-books

Τα μεταφορικά για την επιστροφή επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη - αγοραστή και είναι 3 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά με επιπλέον 1 ευρώ για κάθε κιλό που υπερβαίνει το προαναφερθέν βάρος. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει δικό του τρόπο μεταφοράς - επιστροφής των βιβλίων ή να μας τα φέρει ο ίδιος στο κατάστημά μας για να μην επιβαρυνθεί κάποιο κόστος μεταφοράς. Για οποιαδήποτε αλλαγή βιβλίων που με την επιστροφή τους δεν δικαιούστε δωρεάν μεταφορικά στην παραγγελία σας αλλά τα έχετε λάβει λόγω του ύψους της αρχικής σας παραγγελίας τότε τα αντίστοιχα μεταφορικά που θα έπρεπε να έχετε πληρώσει θα αφαιρεθούν απο το σχετικό ποσό που θα σας επιστραφεί.

 

 

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο