Αρχική» Οδηγίες για κατέβασμα ψηφιακών βιβλίων - ebooks

Οδηγίες για κατέβασμα ψηφιακών βιβλίων - ebooks

Οι οδηγίες που αναφέρονται στη συνέχεια δεν ισχύουν για οποιαδήποτε συσκευή της Apple καθώς η ενημέρωση από τους εκδοτες που διακινούμε είναι ότι τα ψηφιακά τους βιβλία δεν διαβάζονται στις συσκευές αυτές.

--------------------


Βήμα 1.

Εάν έχετε Adobe ID προχωρήστε απευθείας στο Βήμα 2.

Εάν δεν έχετε Adobe ID, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δημιουργήσετε:

http://www.adobe.com/

πατήστε στο Sign in πάνω δεξιά και μετά Get an Adobe ID

Προσοχή να μην ξεχάσετε τον κωδικό που θα δηλώσετε στο λογαριασμό σας καθώς όλα τα βιβλία που θα κατεβάζετε και έχουν το συγκεκριμένο τύπο αρχείου θα συνδεθούν με αυτό το λογαριαμό και θα χρειάζεστε πρόσβαση για να μπορείτε να τα ανοίξετε και να τα διαβάσετε οποιαδήποτε στιγμή.


Βήμα 2.

Κατεβάζετε το Adobe Digital Editions από εδώ:

http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html

Και πλέον μπορείτε να «ανοίξετε» το «παράξενο» αρχείο με το ebook που κατεβάσατε καθώς και να το μεταφέρετε στις συσκευές που έχετε «ζευγαρώσει» με αυτό το Adobe ID που έχετε δημιουργήσει.

Προσέξτε το εξής: είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το ίδιο Adobe ID για όσες συσκευές χρησιμοποιείτε για ανάγνωση ebooks ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα ebooks σας. Ο αριθμός των μεταφορτώσεων ενός ebook διαφέρει ανάλογα τον εκδότη των βιβλίων.

Οταν έχετε ολοκληρώσει τα παραπάνω τα οποία όμως χρειάζονται μόνο την πρώτη φορά, θα μπορέσετε να πάτε στο λογαριασμό σας και να κατεβάσετε τα ψηφιακά βιβλία.

Οταν συνδεθείτε στη σελίδα μας, απο το μενού πάνω δεξιά επιλέγετε "Ο Λογαριασμός μου" , μετά ¨Οι παραγγελίες μου" και πατώντας το ¨Προβολή" στη στήλη "Λεπτομέρειες" για την παραγγελία που σας ενδιαφέρει θα δείτε κάτω απο τον τίτλο του κάθε ψηφιακού βιβλίου το link για να το κατεβάσετε.

 

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο