Αρχική» Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα


Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679) θεσπίζονται κανόνες σε ότι αφορά την τήρηση δεδομένων πελατών απο τα αντίστοιχα καταστήματα που διαθέτουν τα στοιχεία τους.

Στο ebooks.gr τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που καταχωρείτε στο κατάστημά μας και αφορούν αποκλειστικά την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή βέβαια διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας.

Τα δεδομένα που είναι καταχωρημένα είναι αποκλειστικά αυτά που αφορούν την εκτέλεση της παραγγελίας σας και έχετε οι ίδιοι καταχωρήσει ηλεκτρονικά ή έχετε επικοινωνήσει σε συνεργάτη μας τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο (π.χ email ή φαξ) και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καταχώρηση και την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Κατά την εγγραφή μέλους χωρίς εκτέλεση παραγγελίας ή κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής και την καταχώρηση κάποιας παραγγελίας  δεδομένα που καταχωρούνται και σκοπός χρήσης τους είναι:

► Ηλεκτρονική διεύθυνση (email):

Χρησιμοποιείται για ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Επιπλέον αν το έχετε επιλέξει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού  σας ή μετά μέσα απο τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερωτικά email για νέες κυκλοφορίες, προσφορές ή άλλες ενημερώσεις σχετικές με το χώρο του βιβλίου.

► Όνομα - Επώνυμο:

Χρειάζεται για την παράδοση της παραγγελίας σας.

► Διεύθυνση παραγγελίας:

Τη χρειαζόμαστε για την παράδοση της παραγγελίας σας. Επίσης τυχόν επιπλέον διευθύνσεις που θα δηλώσετε και θα αφορούν διαφορετικούς τόπους παράδοσης πάλι χρησιμοποιούνται μόνο για την παράδοση - εκτέλεση της παραγγελίας σας.

► Τηλέφωνο:

Χρειάζεται για τυχόν επικοινωνία που θα γίνει για με σκοπό την παράδοση της παραγγελίας σας ή κάποια ενημέρωση που μπορεί να χρειαστεί για την εξέλιξή της. Η επικοινωνία γίνεται τηλεφωνικά ή με sms και αφορά αποκλειστικά την εξέλιξη της πορείας της παραγγελίας σας.

► Φορολογικά στοιχεία ΑΦΜ - ΔΟΥ:

Θα ζητηθούν μόνο σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου.

Σας διαβεβαιώνουμε οτι φροντίζουμε για τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους. Εξαιρούνται οι άμεσοι συνεργάτες μας όπως οι εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε οι οποίες έχουν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορείτε να τροποποιήσετε τα δεδομένα σας μέσα απο το λογαριασμό σας στο ebooks.gr

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο