Αρχική» Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:

 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (VISA, MasterCard)
  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) με την τράπεζα Eurobank. Το ebooks.gr σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.


 • Πληρωμή με καταβολή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του ebooks.gr

  Προσοχή η κατάθεση να γίνει μόνο απο ίδια τράπεζα ή αν είναι απο τρίτη τράπεζα να γίνει μόνο προς το λογαριασμό μας στη Eurobank καθώς αλλιώς υπάρχουν έξοδα εμβάσματος.

  Eurobank : GR6002601070000230200509934
  Πειραιώς : GR1001721050005105090249279
  Alpha Bank: GR6901402540254002002006456
  Δικαιούχος: ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ


  Για κατάθεση απο το εξωτερικό (IBAN):
  Eurobank (IBAN) : GR6002601070000230200509934,
  Bic Code(Swift code): ΕRBKGRAA
  Δικαιούχος: ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι σε κάθε σας κατάθεση πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης.

Εάν είστε χρήστης web banking με κάποια από τις συνεργαζόμενες με την εταιρία μας τράπεζες (Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς) δεν χρεώνεστε με κάποια προμήθεια

Εάν είστε χρήστης web banking με μη συνεργαζόμενη με την εταιρία μας τράπεζα παρακαλούμε η κατάθεση να πραγματοποιείται μόνο προς το λογαριασμό μας στην τράπεζα Eurobank για να μην υπάρχουν έξοδα εμβάσματος

Εάν η κατάθεση γίνει στο γκισέ τραπεζών και όχι μέσω web banking τότε απλά πάλι αναφέρετε στον ταμεία να συμπληρώσει σαν αιτιολογία μόνο τον αριθμό της παραγγελίας σας στην μορφή που τον έχετε λάβει στο κινητό σας ή στο email σας.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης τραπεζικών εμβασμάτων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή λοιπές χώρες η κατάθεσή σας θα πρέπει να είναι προσαυξημένη κατά 3 ευρώ λόγω εξόδων εμβάσματος.

 

 • Πληρωμή με αντικαταβολή
  Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, στο κόστος αποστολής θα προστεθεί και το κόστος αντικαταβολής. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους τρόπους αποστολής και παράδοσης.

Με καθε πληρωμή σας κερδίζετε ποντους που αποθηκευονται στον λογαριασμο σας και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε κερδίζοντας έκπτωση σε επόμενες αγορές.


Σε περίπτωση που κάποια ή και όλα απο τα βιβλία που μας έχετε ζητήσει είναι εξαντλημένα και μας έχετε προπληρώσει με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιστροφή του ποσού που αναλογεί στους τίτλους που δεν είναι διαθέσιμοι.

 

Πιστωτική Κάρτα

Γίνεται επιστροφή του ποσού στην πιστωτική σας κάρτα αυτόματα απο το σύστημα μας και το βλέπετε στο λογαριασμό σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες.

Τραπεζική Κατάθεση

Γίνεται επιστροφή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε μέσα σε 15 εργάσιμες απο την ημέρα ενημέρωσης μας.

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο προκύψει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας ή την επιστροφή τυχόν ποσού στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στην πιστωτική σας κάρτα μπορείτε να μας ενημερώσετε στο support@ebooks.gr ή τηλεφωνικά στο 2118002111


Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο