Αρχική» Ευρωπαϊκό εμπορικό δίκαιο

Ευρωπαϊκό εμπορικό δίκαιο

Εισαγωγή στο δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης, δίκαιο ανταγωνισμού, δίκαιο βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, εισαγωγή στο δίκαιο εταιριών

Ευρωπαϊκό εμπορικό δίκαιο
Συγγραφέας : Κοτσίρης Λάμπρος Ε.
Εκδότης : Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-445-858-2
Σελίδες : 1027
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Εμπορικό δίκαιο, Ευρωπαϊκό δίκαιο
 

82.00 €
77.08 €
Η Συνθήκη της Λισσαβώνας διαμόρφωσε εκ νέου την ευρωπαϊκή συνταγματική τάξη. Η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτεί αντίστοιχα νέες δράσεις χωρίς τέλος. Η νομολογία των Δικαστηρίων της Ε.Ε. ανοίγει αδιάλειπτα ερμηνευτικές διόδους διαμορφώνοντας κοινές λύσεις δικαίου. Το εμπορικό δίκαιο πάλι, από την φύση του, αστείρευτη πηγή θεσμών και φαινομένων του κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος δίνει υλικό στην Ε.Ε. και δέχεται αντίστοιχα ρύθμιση. Αυτή η σχέση επιβάλλει την κατά το δυνατόν πλησιέστερη παρακολούθηση ως προς τους χώρους που συναντιούνται. Αυτή η προσπάθεια αποτυπώνεται στην παρούσα έκδοση όπου συνενώθηκε στην ύλη το ευρωπαϊκό δίκαιο εταιριών και το δίκαιο αφερεγγυότητας. Αν πέτυχε αφήνεται στους αναγνώστες.
Όταν κάποιος γράφει ένα βιβλίο, που απαιτεί μόχθο, πέρα από το ερώτημα που θέτει στον εαυτό του γιατί το γράφει, νοιώθει την ανάγκη να πει ευχαριστώ πρώτα στο Θεό και έπειτα σε εκείνους που με λόγο ή πράξη ενισχύουν τη δύναμη για συγγραφή.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Η οργανωμένη αγορά

Ταρνανίδου, Χριστίνα Ι.
Σάκκουλας Εκδόσεις Α.Ε.(2008)
960-445-297-5
415
38.00 €
35.72 €

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο