Αρχική» Εχινόκοκκος Granulosus

Εχινόκοκκος Granulosus

Μία ενδημική νόσος της Ελλάδος

Εχινόκοκκος Granulosus
Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Σταματάκος Μιχαήλ, Κόντζογλου Κωνσταντίνος, Χατζηκωνσταντίνου Κωνσταντίνος
Εκδότης : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 978-960-452-154-8
Σελίδες : 112
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Λοίμωξη
 

20.00 €
15.80 €
Η εχινοκoκκίαση αποτελεί παρασιτική νόσο που μπορεί να προσβάλει το λεπτό έντερο του σκύλου και άλλων σαρκοφάγων της οικογένειας Canidae και η οποία προκαλείται από τη νύμφη του παρασίτου Echinococcus spp.

Το πόνημα αυτό από τον Διδάκτορα-Χειρουργό Μιχαήλ Σταματάκο, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής Κωνσταντίνο Κόντζογλου, και τον Διευθυντή-Ακτινολόγο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου που παρουσιάζεται από τις Ιατρικές Εκδόσεις BHTA, επιχειρεί να συμβάλλει καταλυτικά στη διαμόρφωση της γνώσης γύρω από την διάγνωση και αντιμετώπιση της εχινοκοκκοκίασης του ανθρώπου.

Το έργο δεν παρέχει μόνο πληροφορίες εγκυκλοπαιδικής φύσεως, αλλά αποτελεί και χρηστικό εργαλείο στα χέρια των ιατρών, οι οποίοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τις μορφές και την αντιμετώπιση του μωσαϊκού της νόσου. Η προσπάθεια των συγγραφέων είναι πολυσυλλεκτική και καταθέτει με εμπεριστατωμένο τρόπο σύγχρονες αντιλήψεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν τον αναγνώστη-επαγγελματία υγείας να αντιληφθεί σε βάθος την εχινοκκοκίαση.

Η πλούσια βιβλιογραφία που παρατίθεται, θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση και ερμηνεία των συμπτωμάτων της νόσου, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και τον ιχνηλάτη που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει τους μηχανισμούς της ανοσολογίας.

Το βιβλίο προορίζεται για όλους τους επιστήμονες του χώρου της υγείας που αντιμετωπίζουν ή πρόκειται να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους παρασιτικές λοιμώξεις στην καθημερινή τους κλινική πράξη.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Χειρουργικές λοιμώξεις

Βώρος, Διονύσης Κ.
Παρισιάνου Μαρία Γρ.(1987)
 
243
38.88 €
36.55 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο