111 Ερωτήσεις


Συγγραφέας : Τσέλιος, Δημήτρης
Εκδότης : The Law of Success Publishing
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5805-00-5
Σελίδες : 257
Κατηγορίες : Συμβουλευτική Αυτογνωσία

17.10 € 15.39 €




Το βιβλίο που κρατάς αυτή τη στιγμή στα χέρια σου δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη μου να μοιραστώ μαζί σου ένα από τα «εργαλεία» που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προσωπική μου ανάπτυξη.
Οι ερωτήσεις του είναι κάποιες από τις εκατοντάδες ερωτήσεις που έθεσα τον εαυτό μου, προκειμένου να δημιουργήσω το προσωπικό μου μονοπάτι προς την Αυτογνωσία, να ανακαλύψω τη δική μου Αλήθεια, να οδηγηθώ στην Ιθάκη μου.
Οι Απαντήσεις που θα δώσεις, είναι θέμα χρόνου να σε οδηγήσουν στη δική σου Αλήθεια και στην προσωπική σου Ιθάκη…
Οι ερωτήσεις, όπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντας το βιβλίο είναι δομημένες σε θεματικές ενότητες προκειμένου να συνδέονται μεταξύ τους και να αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία.

Σου παραθέτω λοιπόν 111 Ερωτήσεις που έθεσα στον εαυτό μου πριν από λίγα χρόνια και οι απαντήσεις που έδωσα, άλλαξαν τη ζωή μου!
Γιατί όχι και τη δική σου;


Αρχές του 2012 ο Δημήτρης Τσέλιος ξεκίνησε να επενδύει σε διεθνής εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και Ηγεσίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την δύσκολη κατάσταση που βίωνε για χρόνια και να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή του. Αμέσως ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτή την εμπειρία ζωής με άλλους ανθρώπους. Σπούδασε στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου σήμερα έχει την τιμή να είναι εισηγητής στα ανοιχτά προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας. Μεταφέρει όλη αυτή την βιωματική του γνώση σε όσους νιώθουν την βαθιά ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους. Τον Δεκέμβριο του 2017 εκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος.






e-mail Facebook Twitter