22 παραμύθια


Συγγραφέας : Καλύβας, Ερρίκος
Εκδότης : Εκδόσεις ΕΚ
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-5174-10-1
Σελίδες : 116
Κατηγορίες : Παραμύθια Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

15.90 € 14.31 €




Μια καταπληκτική συλλογή για μικρά και μεγαλύτερα παιδάκια!
Είσαστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τα παιδιά σας μια νέα γενιά μύθων και παραμυθιών; Κάθε μοναδική ιστορία θα ενθουσιάσει γονείς και παιδιά, καθώς ανακαλύπτουν ξανά μαζί τη δύναμη της φαντασίας. Θα συναντήσετε αξέχαστους χαρακτήρες που όχι μόνο διασκεδάζουν αλλά και βοηθούν να διδάξουν σημαντικά μαθήματα ζωής. Αν αγαπήσατε τους Μύθους του Αισώπου, θα λατρέψετε τις ιστορίες του Καλύβα. Θα συναντήσετε διασκεδαστικούς και αξέχαστους χαρακτήρες, όπως το πονηρό κουνελάκι, το άτακτο κουνουπάκι και την πεισματάρα αράχνη.
Φέρτε πίσω τη χαρά της ανάγνωσης, των ονείρων και της φαντασίας, ένα παραμύθι τη φορά, πριν τον ύπνο ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας. Προσοχή! Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν αρκεί μόνο ένα παραμύθι τη φορά!


Ο Ερρίκος Καλύβας γεννήθηκε το 1972 και ζει στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός κι εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). Η έμπνευσή του πηγάζει από τον άνθρωπο και τα προβλήματά του, από τη φύση και την οικολογία αλλά και από την Ελλάδα, την ιστορία και τους μύθους της. Στις ιστορίες του το πραγματικό μπλέκεται με το φανταστικό, δημιουργώντας μια έντονα παραμυθιακή ατμόσφαιρα. Είναι παντρεμένος και περήφανος πατέρας μιας κορούλας.






e-mail Facebook Twitter