32 φράσεις πελατών που αγαπάμε να μισούμε


Συγγραφέας : Σαρανταένας, Θέμης
Εκδότης : Rosili
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5131-85-2
Σελίδες : 208
Κατηγορίες : Μάρκετινγκ

12.00 € 10.80 €




• "Είστε ακριβός!"
• "Ρώτησα έναν φίλο που ξέρει!"
• "Αυτά δεν είναι για εμάς..."
Έχετε ακούσει κάποια από τις παραπάνω φράσεις; Τι σημαίνουν; Πώς τις αντιμετωπίζετε;

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερα εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο τις πιο κοινές φράσεις που ακούμε από το στόμα των πελατών μας.
Στο βιβλίο "32 Φράσεις πελατών που αγαπάμε να μισούμε & πώς να τις ξεπεράσετε" αναλύονται φράσεις πελατών που μας “βραχυκυκλώνουν” τόσο πολύ και καλύπτουν αρκετές πτυχές της σκοτεινής, φιλοχρήματης ή απλά αστείας όψης των επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων, συζητήσεων και συναλλαγών. Από τις υποσχέσεις με πολλά υπονοούμενα («μαζί θα κάνουμε πολλές δουλειές…») μέχρι τις πλάγιες απειλές («θα πάρω και από αλλού προσφορές»), οι φράσεις των πελατών δεν σταματούν ποτέ να μας ψυχαγωγούν και να μας εκπλήσσουν.

Ο συγγραφέας, βασισμένος στην πολυετή εμπειρία του, δίνει έξυπνα business tips, προτείνοντας τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε κάθε μια από τις φράσεις αυτές και να διαχειριστείτε τους πελάτες σας, ξεπερνώντας τις δύσκολες καταστάσεις.

Καλή - και χαμογελαστή - ανάγνωση!


Ο Θέμης Σαρανταένας είναι σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών στην Ελλάδα (www.marketingconsultant.gr) και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο μάρκετινγκ τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ (Trade Marketing). Με την πολυετή πείρα του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με σεμινάρια μάρκετινγκ και επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Είναι εκπαιδευμένος Business and Personal Coach, κάτοχος πιστοποιημένου διπλώματος Personal and Business Coaching από το Kingstown College της Ιρλανδίας. Έχει εκδώσει δύο ebooks: "Η συμπεριφορά του καταναλωτή. Γνωρίστε πώς σκέφτεται και αυξήστε τις πωλήσεις σας!", "Το μάρκετινγκ σε 10 ερωτήσεις - Για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες" και έναν οδηγό μάρκετινγκ που κυκλοφόρησε ένθετος στο κλαδικό περιοδικό Estetica με τίτλο τα "16 μυστικά επιτυχίας για το μάρκετινγκ μίας μικρής επιχείρησης". Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή 'Marketing in Practice" που μεταδίδεται από το SBC TV, το μοναδικό οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι της χώρας, κάθε Πέμπτη στις 21.30.






e-mail Facebook Twitter