Abc Κάκωση νωτιαίου μυελού


Συγγραφέας : Grandy,David Swain,Andrew
Μεταφραστής : Πετσανάς, Διαμαντής Π.
Εκδότης : Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 960-583-074-8
Σελίδες : 96
Σχήμα : 28x21
Κατηγορίες : Ιατρική

32.00 € 30.08 €




Η τέταρτη έκδοση του ABC στην Κάκωση Νωτιαίου Μυελού είναι ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο στην παρουσίαση της σωστής διαχείρισης των ασθενών με κάκωση νωτιαίου μυελού, ακολουθώντας βήμα προς βήμα τα στάδια της φροντίδας μέχρι το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και την αποκατάσταση.

Το βιβλίο περιγράφει τον τρόπο μετακίνησης του τραυματία στον τόπο του ατυχήματος σύμφωνα με τις υποδείξεις των ατόμων προνοσοκομειακής φροντίδας που επανδρώνουν το ασθενοφόρο. Οι λεπτοί χειρισμοί και η λήψη σημαντικών αποφάσεων κατευθύνονται από την εκτίμηση της κατάστασης του τραυματία, της κάκωσης του νωτιαίου μυελού και των συνοδών κακώσεων και τον ακολουθούν εντός του νοσοκομειακού περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει έγχρωμη εικονογράφηση, ενώ έχει γίνει προσεκτική επιλογή εικόνων, φωτογραφιών και διαγραμμάτων που βοηθούν στην πληρέστερη κατανόηση των γραφομένων. Παράλληλα, επεξηγηματικά πλαίσια ή πλαίσια συνοπτικού περιεχομένου προάγουν τη μάθηση και καθιστούν το βιβλίο πολύτιμο βοηθό για την επιτυχία στις εξετάσεις.

Το ABC στην Κάκωση Νωτιαίου Μυελού, όπως όλα τα βιβλία της σειράς ΑΒC, είναι γραμμένο με τρόπο απλό και κατανοητό, συνοπτικό και σαφή, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος σύγχυσης, και δεν απευθύνεται μόνο στον φοιτητή της ιατρικής αλλά και στον επαγγελματία στη φροντίδα της υγείας, στο πλήρωμα του ασθενοφόρου και σε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

 







e-mail Facebook Twitter