All-Star Batman Vol. 1: Ο Χειρότερος Εχθρός Μου


Συγγραφέας : Snyder, Scott
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-623-252-7
Σελίδες : 176
Σχήμα : 26Χ17
Κατηγορίες : Κόμικς

18.80 € 16.92 €




ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Είναι ο σιωπηλός φύλακας του Γκόθαμ. Ο Σκοτεινός Ιππότης που το προστατεύει. Αλλά δε βρίσκεται πια στο Γκόθαμ. Τα σκοτεινά σχέδια του Διπρόσωπου έχουν αναγκάσει τον Μπάτμαν να αφήσει το Γκόθαμ και να περιπλανηθεί στις χαμένες λεωφόρους στις κεντρικές ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι μόνος του. Μια λεγεώνα από δολοφόνους τον αναζητά με σκοπό να κερδίσει τα χρήματα της επικήρυξης για το κεφάλι του. Στο μεταξύ, μια συμμαχία ανάμεσα στον Μεγάλο Λευκό, τον Μπλακ Μασκ και τον Πιγκουίνο πίσω στο Γκόθαμ είναι έτοιμη να πλουτίσει μετά το θάνατο του Σκοτεινού Ιππότη. Ακόμα και η αστυνομία του Γκόθαμ βρίσκεται στα ίχνη του Μπάτμαν.
Ο Μπάτμαν έχει μόνο δύο συμμάχους σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι: τον Ντιουκ Τόμας, τον νέο του προστατευόμενο, και… τον Χάρβεϊ Ντεντ, το καλόκαρδο μισό της διχασμένης προσωπικότητας του Διπρόσωπου.
Θα καταφέρει ο Μπάτμαν να επιβιώσει και να γυρίσει στο Γκόθαμ;
Ή ο Διπρόσωπος θα εκπληρώσει το σχέδιό του να εξοντώσει το Σκοτεινό Ιππότη;
Ο βραβευμένος σεναριογράφος του BATMAN SCOTT SNYDER
ενώνει τις δυνάμεις του με το θρυλικό εικονογράφο JOHN ROMITA JR. για μια επική ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη!


Η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Scott Snyder με τίτλο "Voodoo Heart" εκδόθηκε το 2006 από την Dial Press. Έχει εργαστεί τόσο για την DC Comics όσο και για τη Marvel. Το "American Vampire" είναι το πρώτο πρωτότυπο έργο του. Ζει στο Long Island με τη σύζυγό του, Jennie και το γιο του, Jack Presley.






e-mail Facebook Twitter