FinTech και Κρυπτοοικονομία


Συγγραφέας : Δασκαλάκης, Νίκος Γεωργιτσέας, Παναγιώτης
Εκδότης : Προπομπός
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 9786185036898
Σελίδες : 448
Σχήμα : 17x24

38.00 € 34.20 €




Το χρηματοοικονομικό σύστημα αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, οι παραδοσιακοί χρηματοοικονομικοί πάροχοι βλέπουν μεγάλο εύρος των υπηρεσιών τους να το διεκδικούν νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία με τα χρηματοοικονομικά με έναν πολύ πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο. 

Ταυτόχρονα, παράλληλα με την εξέλιξη του παραδοσιακού χρηματοοικονομικού συστήματος, ένα νέο, εντελώς καινούριο οικοσύστημα αναδύεται και έρχεται να αμφισβητήσει εκ θεμελίων τον τρόπο που οι παραδοσιακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες παρέχονται. Το νέο αυτό σύστημα είναι αποκεντρωμένο, έχει το δικό του σύστημα πληρωμών, τα δικά του οχήματα συναλλαγών και τα δικά του μέσα άντλησης κεφαλαίων.

Το βιβλίο αυτό εισάγει τον αναγνώστη στους εξαιρετικά ενδιαφέροντες και συνεχώς αναπτυσσόμενους κόσμους της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας και της Κρυπτοοικονομίας, μέσα σε έναν πλαίσιο ιδιότυπου ανταγωνισμού για το ποιος θα επικρατήσει ως ο κυρίαρχος των Χρηματοοικονομικών του Αύριο.







e-mail Facebook Twitter