Gordis, Επιδημιολογία


Συγγραφέας : Szklo M. Celentano D.D.
Εκδότης : Broken Hill Publishers Ltd
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 9789925350421
Σελίδες : 576
Σχήμα : 21x29
Κατηγορίες : Ιατρική

70.00 € 63.00 €




Το Τμήμα Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου John Hopkins, συνεχίζοντας την παράδοση του βραβευμένου εκπαιδευτή και επιδημιολόγου Dr Leon Gordis εκδίδει την αναθεωρημένη 6η έκδοση του βιβλίου Gordis Epidemiology. Το συγκεκριμένο βιβλίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε πωλήσεις, και περιλαμβάνει την εισαγωγή στις βασικές επιδημιολογικές αρχές καθώς και πρακτικές εφαρμογές στη Δημόσια Υγεία και στην κλινική πρακτική που προβάλλονται με παραδείγματα του πραγματικού κόσμου. H νέα έκδοση περιλαμβάνει εκτεταμένες πληροφορίες στη γενετική επιδημιολογία, στην επιδημιολογία, στη δημόσια πολιτική και στα ηθικά και επαγγελματικά θέματα της επιδημιολογίας παρέχοντας μια ισχυρή βάση για την κατανόηση του ρόλου και της σπουδαιότητας της επιδημιολογίας στην σημερινή εποχή.
• Περιλαμβάνει τις θεμελιώδεις αρχές και τις έννοιες της βασικής επιδημιολογίας με ένα ξεκάθαρο μοναδικό αξιομνημόνευτο τρόπο χρησιμοποιώντας μια πληθώρα από έγχρωμες εικόνες, γραφήματα και ζωντανές απεικονίσεις, που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να συγκρατήσετε βασικές πληροφορίες.
• Αποτυπώνει τον σύγχρονο τρόπο άσκησης της επιδημιολογίας με μια νέα διάρθρωση των κεφαλαίων, η οποία περνάει από την παρατήρηση και την ανάπτυξη υποθέσεων στις αναλύσεις της συλλογής δεδομένων.
• Περιλαμβάνει πρόσθετες ερωτήσεις στο τέλος του κεφαλαίου, για γρήγορη αυτοαξιολόγηση και ένα γλωσσάριο γενετικής ορολογίας.







e-mail Facebook Twitter