Miller Αναισθησιολογία

Δίτομη Βιβλιοδετημένη Εκδοση
Εκδότης : Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 9789604893058
Σελίδες : 3195

210.00 € 199.50 €




Από βασικές αρχές, έως προχωρημένες τεχνικές υποειδικότητας, το σύγγραμμα Miller's Anesthesia καλύπτει όλο το εύρος της σύγχρονης αναισθησιολογικής πρακτικής. Περιέχει τις βιβλιογραφικές αναφορές για καθοδήγηση στις τεχνικές, επιστημονικές και κλινικές προκλήσεις που μπορούν να αντιμετωπισθούν. Τώρα, νέα κεφάλαια, νέοι συγγραφείς, σχολαστικές ανανεώσεις, αυξημένη διεθνής παρουσία και νέα έγχρωμη σχεδίαση διασφαλίζουν ότι η 7η έκδοση συνεχίζει την άριστη παράδοση στην οποία μπορεί κάθε αναισθησιολόγος να βασισθεί. Επίσης, με τη λειτουργία του "Expert Consult", υπάρχει εύκολη διαδικτυακή πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.expertconsult.com.
- Επεκτείνεται το εύρος της διεθνούς κάλυψης με συμμετοχές από διακεκριμένους αναισθησιολόγους από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας και της Σουηδίας.
- Εμπεριέχονται 30 νέοι συγγραφείς και 13 νέα κεφάλαια όπως: "Ύπνος, μνήμη και συνείδηση", "Περιεγχειρητική γνωσιακή δυσλειτουργία", "Υπερηχογραφική καθοδήγηση για την περιοχική αναισθησία", "Αναισθησία για αντιμετώπιση καρδιακών αρρυθμιών", "Αναισθησία για επεμβάσεις αντιμετώπισης της παχυσαρκίας", "Προ-νοσοκομειακή αντιμετώπιση Επειγόντων Περιστατικών και Τραύματος", "Πρωτόκολλα στην Εντατική Θεραπεία", "Νευρο-Εντατική Θεραπεία" και "Θεραπεία υποκατάστασης νεφρικής λειτουργίας".
- Αφιερώνεται ένα ολόκληρο τμήμα στην Παιδιατρική Αναισθησία για τη διαχείριση των ειδικών αναγκών των παιδιατρικών ασθενών.
- Παρέχεται σε βάθος, πρότυπη κάλυψη της Φαρμακολογίας και της Φυσιολογίας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη αποφάσεων μετά από την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.
- Παρέχονται οδηγίες βήμα προς βήμα για τη διαχείριση ασθενών και σε βάθος ανάλυση σχετικών ευθυνών και προβλημάτων.
- Ενσωματώνονται περιγράμματα με "Κύρια σημεία" σε κάθε κεφάλαιο, τα οποία υπογραμμίζουν σημαντικές και επικαιροποιημένες απόψεις.
- Παρουσιάζεται ένας νέος πολύχρωμος σχεδιασμός -με περισσότερες από 1500 πολύχρωμες εικόνες- για ενισχυμένη οπτική καθοδήγηση.
- Περιλαμβάνεται διαδικτυακή πρόσβαση στο πλήρες κείμενο για άνετη αναφορά. ( Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)







e-mail Facebook Twitter