Spirit animals 2: Κυνηγημένοι


Συγγραφέας : Stiefvater, Maggie
Μεταφραστής : Μίσσιος, Κωνσταντίνος
Επιμελητής : Κατσαρού Βίκυ Κατσαΐτη Έλενα
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-364-793-5
Σελίδες : 250
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα

13.30 € 9.18 €




Στον κόσμο του Έρντας, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να καλέσουν ένα ζώο πνεύμα με τον τρόπο που το έκαναν ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν. Ο δεσμός που μοιράζονται με τα ζώα τους τούς επιτρέπει να έχουν υπερφυσικές ικανότητες.
Τι θα συνέβαινε όμως αν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος, για να δημιουργηθεί ένα ζώο πνεύμα και να επιβληθεί ο δεσμός, δίνοντας στον άνθρωπο τον απόλυτο έλεγχο; Και τι θα συνέβαινε αν αυτό το δώρο το πρόσφεραν σε έναν εγωιστή... με κάποιο αντάλλαγμα; Οι τέσσερις μικροί ήρωες είχαν λίγο καιρό στη διάθεσή τους για να έρθουν κοντά ως ομάδα, και οι δεσμοί τους με τα ζώα πνεύματά τους δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά. Όμως τώρα τους περιμένει μια σκληρή αναμέτρηση με έναν εχθρό, που θα παραβεί κάθε κανόνα για να τους νικήσει.


Η Μάγκι Στιφβάτερ είναι συγγραφέας βιβλίων φαντασίας. Ζει στη Βιρτζίνια με τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους. Το μυθιστόρημά της "Ρίγος" παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στα μπεστ σέλερ των "New York Times" και χαιρετίστηκε από την κριτική ως έργο ποιητικό, παθιασμένο και γεμάτο ένταση, που ανανέωσε τον μύθο του Λυκάνθρωπου. Το "Ρίγος" μεταφράστηκε σε 35 γλώσσες. Το "Παντοτινά" όπως και η "Άπνοια", πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 των μπεστ σέλερ των "New York Times".






e-mail Facebook Twitter