The Walking Dead

Η Άνοδος του Κυβερνήτη
Συγγραφέας : Kirkman, Robert
Μεταφραστής : Μπαρουξής Χρήστος
Εκδότης : Εκδόσεις Bell
Έτος έκδοσης : 2017
ISBN : 960-620-713-6
Σελίδες : 376
Σχήμα : 24x17
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Αστυνομική λογοτεχνία

15.00 € 10.50 €




Το τέλος του κόσμου έφτασε.

Μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα ο πολιτισμός, όπως όλοι τον γνωρίζαμε, κατέρρευσε.

Ο Φίλιπ Μπλέικ αντιλαμβάνεται πως πουθενά δεν είναι ασφαλής.

Μοναδικός του στόχος είναι να προστατέψει τη μικρή κόρη του, την Πένι.

Και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα γι’ αυτό.

Η Άνοδος του Κυβερνήτη διαδραματίζεται στο ζοφερό μεταποκαλυπτικό σύμπαν του The Walking Dead και είναι το πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας που παρουσιάζει ολόκληρη της ιστορία του Κυβερνήτη –του αυταρχικού ηγέτη της προστατευμένης κοινότητας του Γούντμπερι.

Με νέους ήρωες, καινούριες ιστορίες και τη γνώριμη ανάλυση χαρακτήρων που έκαναν παγκόσμια επιτυχία τη διάσημη τηλεοπτική σειρά, το The Walking Dead – Η Άνοδος του Κυβερνήτη είναι το πρώτο μυθιστόρημα μιας σειράς βιβλίων που θα κατακτήσει τους λάτρεις των ζόμπι και των δυστοπικών ιστοριών επιβίωσης.


Η καριέρα του συγγραφέα Robert Kirkman υπήρξε πρότυπο για δημιουργούς που θέλουν να ασχοληθούν με τα κόμιξ. Το 2000, ο Kirkman εξέδωσε το Battle Pope, μία ξεκαρδιστική, παντελώς τρελή σειρά με πρωταγωνιστή έναν αλκοολικό και γυναικά Πάπα. Ο θόρυβος γύρω από τη σειρά του Kirkman τράβηξε την προσοχή του Eric Larsen, ιδρυτικού μέλους της Image Comics, ο οποίος έδωσε μια ευκαιρία στον Kirkman να γράψει μια νέα σειρά Super Patriot. Στη συνέχεια, ο Kirkman ξεκίνησε δύο νέες σειρές στην Image, που τον καθιέρωσαν ως ανερχόμενο αστέρι: τη σειρά Invincible, μαζί με τον εικονογράφο Cory Walker, και τη σειρά Walking Dead, έναν τίτλο με θέμα τα ζόμπι, τον οποίο εικονογράφησε ο Charlie Adlard. Παρ' ότι διαφημίστηκαν ελάχιστα, οι νέες σειρές του Kirkman έγιναν γρήγορα δύο από τους πιο εμπορικούς τίτλους της Image. Έχοντας πλέον στο δυναμικό του δύο δημοφιλείς σειρές, που επιπλέον είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα προτεινόμενων τίτλων του Entertainmment, ο Kirkman κέρδισε μία θέση στη Marvel Comics το καλοκαίρι του 2004. Οι τίτλοι για τους οποίους εργάστηκε στη Marvel περιλαμβάνουν τους Ultimate, X-Men, Captain America, Jubilee, Fantastic Four: Foes, Marvel Team-Up και τη μεγάλη επιτυχία Marvel Zombies. Πρόσφατα η Paramount Pictures απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Invincible, με τον Kirkman να θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του σεναριογράφου.






e-mail Facebook Twitter