Έλεος


Συγγραφέας : Baldacci, David
Εκδότης : Εκδόσεις Bell
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-960-507-179-0
Σελίδες : 416
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Αστυνομική λογοτεχνία

11.90 € 10.71 €




Η Μέρσι είχε απαχθεί όταν ήταν έξι ετών και έκτοτε δεν την είχε δει κανείς. Η εξαφάνισή της είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην οικογένειά της, η οποία είχε διαλυθεί τελικά όταν, εντελώς ανεξήγητα, οι γονείς εγκατέλειψαν και την Άτλι.
Τώρα, ύστερα από μια έρευνα γεμάτη κινδύνους που λίγο έλειψε να αποδειχτεί θανάσιμη, η Άτλι μαθαίνει επιτέλους σε τι οφειλόταν η δική της εγκατάλειψη και η απαγωγή της δίδυμης αδερφής της. Πέρα από αυτό, όμως, ανακαλύπτει και ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο: την απόδειξη ότι η Μέρσι είχε επιζήσει και στη συνέχεια το είχε σκάσει πριν από πολλά χρόνια από τους ανθρώπους που την κρατούσαν φυλακισμένη.
Μολονότι η Άτλι βρίσκεται επιτέλους βασανιστικά κοντά στα ίχνη της οικογένειάς της, το τελευταίο στάδιο του ατέλειωτου δρόμου που οδηγεί στη Μέρσι θα αποδειχτεί και το πιο επικίνδυνο. Η Μέρσι άφησε πίσω της ένα πτώμα πριν το σκάσει από αυτούς που την κρατούσαν αιχμάλωτη. Η Άτλι δεν έχει ιδέα αν και με ποιον τρόπο έχει καταφέρει η αδερφή της να επιζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν αποκαλύπτεται τελικά η αλήθεια, η Άτλι βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τεράστιο κίνδυνο που μπορεί να της κοστίσει τα πάντα.
Το Έλεος, του Ντέιβιντ Μπαλντάτσι, ενός από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς θρίλερ παγκοσμίως, είναι η συναρπαστική συνέχεια της σειράς μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα Άτλι Πάιν, μετά το Χωρίς Έλεος, το Ένα Λεπτό ως τα Μεσάνυχτα και το Όλα στο Φως.


Ο Ντέιβιντ Μπαλντάτσι είναι ο συγγραφέας δέκα βιβλίων που βρέθηκαν διαδοχικά στη λίστα των best seller των New York Times, όπως και μιας δημοφιλούς παιδικής σειράς. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε τριάντα πέντε γλώσσες, κυκλοφορούν σε ογδόντα χώρες, σε σαράντα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, επιτυχία που καθιστά τον Ντέιβιντ Μπαλντάτσι ένα συγγραφέα με φανατικούς αναγνώστες, ενώ παράλληλα αποκτά διαρκώς καινούριους οπαδούς. Πέρα από τη συγγραφική του δραστηριότητα, ο Μπαλντάτσι είναι επίσης συνιδρυτής του Wish You Well Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αφιερώνει τις προσπάθειές του στην προώθηση προγραμμάτων αλφαβητισμού στην Αμερική. Γεννήθηκε στη Βιρτζίνια, όπου και εξακολουθεί να ζει.






e-mail Facebook Twitter