Άσε την αγάπη να σε βρει


Συγγραφέας : Lindsey, Johanna
Εκδότης : Elxis
Έτος έκδοσης : 2020
ISBN : 978-618-5394-87-5
Σελίδες : 464
Σχήμα : 21Χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα
Σειρά : Οικογένεια Ράιντ

15.50 € 11.63 €




Ο γοητευτικός αλλά ιδιόρρυθμος Ντέβιν Μπόλντουιν ζει στο Λονδίνο, εκτρέφει άλογα και δίνει συμβουλές σε όποιον ψάχνει απεγνωσμένα να βρει το άλλο του μισό.
Απ’ την άλλη, η υπέροχη Αμάντα Λοκ, κόρη ενός δούκα, είναι το όνειρο κάθε ανύπαντρου άντρα. Όμως η ίδια δεν έχει συναντήσει ακόμη τον δυνατό έρωτα, παρότι έχει ξεκινήσει η τρίτη της σεζόν. Οι κακές γλώσσες της καλής κοινωνίας έχουν οργιάσει και η απελπισμένη οικογένειά της αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα.
Όταν ένας κόμης, παθιασμένος με τα άλογα, εμφανίζεται ως υποψήφιο ιδανικό ταίρι, η Αμάντα αποφασίζει να ξεπεράσει τον φόβο της για την ιππασία και να ξεκινήσει μαθήματα με δάσκαλο τον Μπόλντουιν.
Ο Ντέβιν δεν την αντιμετωπίζει ως τρόπαιο, όπως οι περισσότεροι εργένηδες συνομήλικοί του, αλλά ως μια νεαρή γυναίκα με όνειρα για μια ευτυχισμένη ζωή. Στις καθημερινές συναντήσεις τους, η Αμάντα βιώνει το πάθος για πρώτη φορά, αλλά η χημεία μεταξύ τους αποδεικνύεται εκρηκτική. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις συγκρούσεις και να αφήσουν την αγάπη να τους βρει για πρώτη φορά;
Ένα υπέροχο ταξίδι στη βικτοριανή Αγγλία με ανατροπές, ίντριγκα και αγωνία.


Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η Lindsey έχει γράψει 47 βιβλία που έγιναν best sellers, πολλά από τα οποία έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Ζει στο Μέιν με την οικογένειά της. Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους, συμπεριλαμβάνοντας βιβλία από τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Έγραψε ακόμα μερικά ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι στιγμής τα πιο δημοφιλή βιβλία της αποτελούν οι ιστορίες της Malory-Anderson Family, τα χρονικά μιας αριστοκρατικής οικογένειας.






e-mail Facebook Twitter