Βατραχοπειράγματα

Μαθαίνω να σταματώ τα πειράγματα που με ενοχλούν
Συγγραφέας : Στανελούδη, Γιώτα
Εκδότης : iWrite
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-627-262-2
Σελίδες : 32
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

12.00 € 8.40 €




Πολλές φορές τα απλά πειράγματα ενοχλούν και στενοχωρούν τα παιδιά. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς καλούνται να συμβουλεύσουν τα παιδιά τους, ώστε να διαχειριστούν τέτοιου είδους καταστάσεις. Πώς όμως θα το καταφέρουν αυτό; Πώς πρέπει να αντιδρούν τα παιδιά που δέχονται πειράγματα; Το παραμύθι «Βατραχοπειράγματα» μαθαίνει στα παιδιά τον τρόπο.

Ο πειραχτήρης βατραχάκος είναι ένας πολύ ζωηρούλης και ατακτούλης βάτραχος. Του αρέσει πολύ να πειράζει τους άλλους. Το ίδιο έκανε και με ένα μυρμηγκάκι. Πώς όμως κατάφερε το μυρμηγκάκι να τον αντιμετωπίσει και να σταματήσει τα πειράγματα εναντίον του;

 


Η Γιώτα Στανελούδη κατάγεται από το Ελληνοχώρι Διδυµοτείχου. Είναι δασκάλα, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τµήµατος Δηµοτικής Εκπαίδευσης του Δηµοκρίτειου Πανεπιστηµίου Θράκης, κάτοχος του µεταπτυχιακού τίτλου "Σπουδές στον Παρευξείνιο Χώρο" του τµήµατος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισµού Παρευξείνιων χωρών, µε ειδίκευση στη Διαπολιτισµική Αγωγή, και τελειόφοιτη του µεταπτυχιακού προγράµµατος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστηµίου "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόµων µε Προβλήµατα Προφορικού και Γραπτού Λόγου".






e-mail Facebook Twitter