Βιβλικά

Ο άτλας της Βίβλου: Ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό των λαών και χωρών της Βίβλου
Μεταφραστής : Κουλεντιανού, Μαργαρίτα Χαλκίδης, Σάββας
Επιμελητής : Beitzel, Barry
Εκδότης : Κεντικελένη / Ακμή
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 978-960-6633-44-7
Σελίδες : 576
Σχήμα : 34x26
Κατηγορίες : Άτλαντες Βίβλος Πολιτισμός - Ιστορία

239.00 € 191.20 €




Το καλύτερο βιβλίο που έγραψε ο άνθρωπος για το βιβλίο που έγραψε ο Θεός.
Η ανάγκη της καλύτερης κατανόησης της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης ήταν το κίνητρο δημιουργίας αυτού του βιβλίου.

Τα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης, μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του Χριστού πρέπει να συσχετιστεί με τον τόπο που βρίσκονταν κάθε στιγμή. Η ουσία του κηρύγματος του Ευαγγελίου είναι ότι ο Θεός έγινε άνθρωπος σε μια καθορισμένη χρονική στιγμή και σε ένα συγκεκριμένο τόπο. Αν δεν γνωρίζουμε το περιβάλλον των βιβλικών τόπων, δεν θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε το βαθύτερο νόημα της Καινής Διαθήκης.

Μπορεί τα βιβλικά κείμενα να έχουν μείνει απαράλλακτα από την αρχαιότητα, αλλά η γνώση μας για τον βιβλικό κόσμο προοδεύει διαρκώς. Και έτσι ικανοποιείται η  αμείωτη περιέργεια του ανθρώπου για το σκηνικό όπου διαδραματίστηκε  «η παλαιότερη ιστορία του κόσμου».

TI ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΚΑ

Μια πολυτελής έκδοση που σας ταξιδεύει στον κόσμο της Βίβλου, αποκαλύπτοντας κάθε άγνωστη πτυχή, λύνοντας κάθε απορία και πλουτίζοντας τη γνώση σας.

Οι βιβλικοί λαοί και χώρες, οι θρύλοι και τα ιστορικά γεγονότα ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σας, σε ένα νοερό ταξίδι που ξεκινάει 2.000  χρόνια  πριν από τη γέννηση του Χριστού και φτάνει στις μέρες μας, με τις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις της αρχαιολογικής και θεολογικής επιστήμης.







e-mail Facebook Twitter