Γιατί αρρωσταίνουμε


Συγγραφέας : Benjamin Bikman
Εκδότης : T BOOKS
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5077-49-5
Σελίδες : 316
Κατηγορίες : Ιατρική Ασθένειες

18.50 € 16.65 €




Ανακαλύψτε τα πρωτοποριακά στοιχεία που συνδέουν πολλές χρόνιες ασθένειες µε µία κοινή αιτία, την αντίσταση στην ινσουλίνη, καθώς και ένα αποτελεσµατικό πρόγραµµα αντιµετώπισής τους.

Είµαστε άρρωστοι. Σε παγκόσµιο επίπεδο, αντιµετωπίζουµε ασθένειες που κατά το παρελθόν ήταν σπάνιες. Εκατοµµύρια άνθρωποι διαγιγνώσκονται ετησίως µε καρκίνο, νόσο Αλτσχάιµερ και διαβήτη τύπου 2. Πολλοί περισσότεροι πάσχουν από υπέρταση, παχυσαρκία, λιπώδες ήπαρ, άνοια, χαµηλή τεστοστερόνη, ανωµαλίες της εµµήνου ρύσεως, υπογονιµότητα.

Αντιµετωπίζουµε τα συµπτώµατα αυτών των ασθενειών, χωρίς ωστόσο να συνειδητοποιούµε ότι όλες αυτές οι παθήσεις έχουν κάτι κοινό. Κάθε µία από αυτές προκαλείται ή επιδεινώνεται από µια κατάσταση που είναι γνωστή ως αντίσταση στην ινσουλίνη. Η αντίσταση στην ινσουλίνη είναι η πιο κοινή διαταραχή της υγείας παγκοσµίως και επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά, κάθε χρόνο σε σύγκριση µε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.

Σε αυτό το βιβλίο ο Benjamin Bikman διερευνά τους λόγους για τους οποίους η ινσουλίνη διαδραµατίζει τόσο σηµαντικό ρόλο στην υγεία µας, παραθέτει τις συνέπειες της αύξησής της και προτείνει τρόπους για να την αντιµετωπίσουµε. Μας εφοδιάζει µε τις απαραίτητες γνώσεις που προέρχονται από τεκµηριωµένες επιστηµονικές έρευνες και µας καθοδηγεί λεπτοµερώς στα βήµατα που πρέπει να ακολουθήσουµε προκειµένου να αποτρέψουµε ή ακόµη και να αντιστρέψουµε την αντίσταση στην ινσουλίνη, µέσω απλών αλλαγών στον τρόπο ζωής αποφεύγοντας κάθε φαρµακευτική αγωγή. Το βιβλίο απευθύνεται σε κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται να απαλλαγεί από περιττό σωµατικό λίπος, να αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις, να µειώσει τον κίνδυνο εµφάνισης καρκίνου και να βελτιστοποιήσει τις εγκεφαλικές λειτουργίες του.







e-mail Facebook Twitter